Manchester United-West Ham 1-1

Kun 27 minutter inn i oppgjøret mellom Manchester United og West Ham søndag, ble United-trener José Mourinho sendt på tribunen av dommer John Moss.

Situasjonen kom i etterkant av at Paul Pogba fikk gult kort for filming, der Mourinho tydelig mente at franskmannen skulle hatt frispark. TV-bildene viste en rasende Mourinho som sparket til en flaske.

– Dommeren forklarte det hele over for José, og det er ikke mer å si om det, sa Uniteds assistenttrener Rui Faria til BBC.

– Jeg tror det var frustrasjon fra Josés side etter det gule kortet til Pogba. Det skulle vært frispark for oss, men dommeren mente det annerledes, sa Faria.

— Hodeløst av Mourinho

Dommer Moss løp bort til benken, og pekte hvor portugiseren nå måtte se kampen videre fra. Det er fortsatt uvisst om det kun er flaskesparkingen som ga utvisningen, eller om Mourinho skal ha sagt noe i tillegg.

TV 2-ekspert og tidligere Premier League-spiller Brede Hangeland gir dommer Moss full støtte:

— Han (Moss) har ingen humor. Men dette mener jeg er hodeløst av Mourinho. Han har sikkert sagt noe i tillegg. Fortjent marsjordre, var den klare beskjeden fra Hangeland i TV 2-studio.

Fikk karantene sist

Dette er andre gang denne sesongen at Mourinho blir sendt på tribunen. Under kampen mot Burnley for en måned siden ble United-treneren forvist til tribunen, etter et raseriutbrudd over en straffe han mente United skulle hatt.

Kun en måned siden sist gang:

Etter ordene mot Mark Clattenburg ble Mourinho tildelt én kamps karantene, samt 58.000 pund i bot.

Paul Pogba slo målgivende pasning til Zlatan Ibrahimovic, men det hjalp ikke til mer enn ett poeng. Foto: Reuters

Kampen mellom Manchester United og West Ham endte 1-1, noe gjestene fra London vil være godt fornøyd med.

— Keeperen deres var best igjen

West Ham tok ledelsen gjennom Diafra Sakho, før Manchester United utlignet ved Zlatan Ibrahimovic, med hjelp fra en vakker assist fra Paul Pogba.

- Nok en kamp vi kontrollerer fra start. De får et veldig heldig mål, så kontrollerer vi og skaper sjanser. Men keeperen deres var best igjen. Det skjedde mot Stoke, mot Burnley, mot Arsenal. Vi vet ikke hva må gjøre for å vinne kamper, sier Ander Herrera i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

Darren Randolph hadde en stor kamp mellom stengene til West Ham. Foto: Reuters

— Jeg vet ikke hva jeg skal si til fansen, for det er veldig frustrerende, sier Herrera. Manchester United hadde trøkket gjennom store deler av kampen, men godt hjulpet av en strålende Darren Randolph bakerst klarte West Ham å ri det av.

Mourinhos lag er nå 11 poeng bak serieleder Chelsea etter 13 kamper spilt, og har spilt uavgjort de fire siste kampene på Old Trafford.