SANDNES: Fredag forrige uke la Arild «Hulken» Haugen ut en video på hjemmesiden sin der han annonserte at han skal gjøre comeback som strongmanutøver.

Jeg har fått sinnsykt lyst til å prøve Strongman igjen. Jeg har lyst til å prøve å kvalifisere meg til verdens sterkeste mann i år, som sannsynligvis skal gå i USA, Kina eller Sør-Afrika , sier han.

Kvalifiseringsstevne

For å komme med til den konkurransen må han gjennom et kvalifiseringsstevne i Polen i begynnelsen av august. I år har han lagt sommerferien på hylla for å komme i god nok form.

Formen føles bra ut. Jeg har forbedret meg i yoke race, farmers walk og i de andre øvelsene henger jeg litt etter i. Klarer jeg å kvalifisere meg vil jeg tro jeg er bedre enn det jeg var i 2008 , sier sirdølen i videoen på hjemmesiden sin.

- Blir mer boksing

Høsten 2008 begynte Haugen å satse på en karriere som bokser. Etter tre seire på tre proffkamper velger han nå å ta en pause fra boksingens verden.

Det blir mer boksing. Jeg har ikke lyst til å love noen ting med strongman, boksing eller MMA, men jeg skal gjøre alle delene igjen. Nå er det strongman som gjelder og betyr noe , sier «Hulken».

«Hulken» skal nå trene litt sammen med Svend Karlsen, som tidligere har blitt kåret til verdens sterkeste mann.