Gary Neville (37) har lagt opp. Men det har ikke hans tidligere lagkamerater Paul Scholes (37) og Ryan Giggs (38). Neville, som er ekspert hos Sky Sports, tror ikke de to veteranene avslutter karrieren etter årets sesong. Han tror de fortsatt er i planene til Sir Alex Ferguson.

— Det blir akkurat det samme som å spekulere i hvem som blir klubbens neste manager – det er bortkastet tid! Ryan Giggs og Paul Scholes kommer til å holde på se lenge de bare vil, sier Neville i et intervju gjengitt hos united.no.

Løper like mye som de yngste

Scholes la jo egentlig opp etter Mesterliga-finalen mot Barcelona i mai i fjor. Men i januar var han tilbake hos de røde djevlene. Rødtoppen hadde savnet fotballen for mye. Midtbanespilleren har definitivt vært med på å lede Manchester United tilbake til toppen av Premier League.

— De er to utrolige mennesker som rett og slett har et overtak på tiden. De har også så mye kvalitet og klasse at de trolig kan holde på og bidra for Manchester United selv når de kommer opp i 40-årene. De bidrar med impulser og verdier, mener Neville, og fortsetter:

— Folk spør om hvor lenge de kan holde på, og svaret er at de rett og slett kan spille så lenge de selv ønsker. Og når de en dag slutter, er det deres egen beslutning - og ikke klubbens.

Han synes Ferguson matcher de to forsiktig og riktig.

— Ja, de brukes klokt og er i stand til å spille én kamp i uken. Og de legger fortsatt ned like mange metere som de yngre spillerne. Jeg blir nesten hypnotisert når jeg ser kvaliteten og erfaringen deres. Og ikke minst hvor lenge de har klart å holde på. Dette er storhet, skryter Neville.

Har fått beskjed om å vinne resten

Forrige helg tok Manchester United over ledelsen i Premier League. Og det er her den regjerende ligamesteren også ønsker å være etter at de 10 siste seriekampene er unnagjort. Da bør de slå nedrykkstruede Wolverhampton borte søndag ettermiddag. Ikke se bort i fra at Paul Scholes starter kampen for serielederen, han sto over da laget røk ut av Europaligaen torsdag.

I søndagens The Sun avslører United-keeper David de Gea hva Alex Ferguson krever av sitt mannskap ut sesongen; ikke et eneste tap eller feilskjær. Da kan Manchester City ta over fotballtronen i byen.

— Mr. Ferguson har insistert på at kun ett poeng kan avgis, og vi vil beholde skjebnen i våre egne hender. Suksess er avhengig av oss selv, og vi kan ikke feile. Vi har snakket i garderoben og tallene er klare, vi vil vinne alle kampene og prøve å sikre tittelen før siste kamp, sier keeperen ifølge Sky Sports.

Wolves best i fjor

I fjor vant faktisk Wolverhampton over Manchester United i tilsvarende oppgjør. Da endte det 2-1 på Molineux. Wolves-manager Terry Connor bruker den opplevelsen for alt det er verdt inn mot søndagens kamp. Ulvene trenger hvert eneste poeng de kan få for å overleve i Premier League.

— Ja, spillerne vet hva som skal til dersom de vil få med seg noe fra denne kamepn. Hvis de og supporterne gjør jobben sin, kan vi få med oss et godt resultat, sier Mick MacCarthys erstatter til lokalavisen Birmingham Mail.

Den andre Premier League-kampen som spilles søndag er oppgjøret mellom Newcastle og Norwich, avspark er klokken 17.