Midtbanespiller på Queens Park Rangers, Adel Taarabt, viser frem magen sin i avisen Daily Mail i dag.

Årsaken er at han beskyldes for å være feit og utrent av sin egen manager, Harry Redknapp.

Redknapp kom med tordentalen på en pressekonferanse da han fikk spørsmål om hvorfor Taarabt ikke spilte i 2-3-tapet for Liverpool:

– Han er dessverre ikke i form til å spille fotball. Han spilte en reservelagskamp her om dagen, og selv jeg kunne ha løpt mer enn han gjorde. Så nei, jeg kan ikke ta ham ut på laget, sa Redknapp.

– Jeg tar ut spillere som ønsker å prøve, som viser gode holdninger og som fortjener å være i en god klubb som QPR. Jeg kan ikke beskytte spillere som ikke ønsker å trene og som er overvektige. Skal man få 600-700.000 kroner i uken uten å trene skikkelig?

– Sitter på kontoret

I dag kom svaret fra Taarabt i Daily Mail. Det bedrer neppe samarbeidsklimaet...

– Da jeg spilte i Milan veide jeg på det meste 86 kilo, det letteste 84 kilo. Nå veier jeg 85. Det er ikke riktig at jeg ikke er trent. Han prøvde å komme med en unnskyldning, sier Taarabt.

Marokkaneren mener at Redknapp kanskje burde vise seg oftere på treningsfeltet selv.

– Han tilbringer mesteparten av tiden på kontoret sitt. Når han endelig er ferdig i telefonen kommer han ned for å se på i fem-ti minutter. Han leder aldri en treningsøkt, sier Taarabt.

Beskytte omdømmet

En smilende Taarabt viser seg i bar overkropp i avisen. Lite tyder på at han er feit.

– Jeg er profesjonell. Dette handler ikke om å slå tilbake, dette handler om å beskytte mitt omdømme, sier han.

Taarabt har bare spilt tre kamper for QPR etter at han returnerte fra utlånet til Milan. Han mener at QPR sliter med taktiske valg.

– Det handler ikke bare om å løpe mye, du må bruke hjernen når du spiller, sier 25-åringen.

QPR ligger på jumboplassen i Premier League med kun én seier på åtte forsøk. Mot Liverpool søndag burde London-laget klart minst ett poeng, men slapp inn to mål på overtid.