Oppgjøret mellom QPR og Liverpool så lenge ut til å ende i en heldig 1-0-seier for Liverpool, etter at Richard Dunne hadde satt ballen i eget mål etter 66 minutter. Men så eksploderte oppgjøret, og ga en avslutning som vil bli husket lenge av de som så på.

Først utlignet Eduardo Vargas til 1-1 etter at QPR hadde bitt seg fast etter et frispark. Chileneren satte ballen i mål på volley fra kort hold da 87 minutter var spilt.

Så tok Liverpool tilbake ledelsen like før kampen rundet 90 minutters spill. Innbytter Coutinho dro seg inn fra venstre og plasserte ballen perfekt ned i motsatt hjørne. Men så var Vargas på farten igjen like etter, da han stusset et hjørnespark i mål. 0-1 hadde blitt 2-2 på seks minutter. Men Liverpool skulle bli reddet av et nytt selvmål.

For klokka hadde passert 94 minutter da Liverpool kontret etter et hjørnespark. QPR-stopper Steven Caulker gjorde et heroisk returløp, men endte med å storme ballen inn i eget mål. Dermed stod det 2-3 på resultattavla, og Liverpool kunne juble for tre poeng i en ellevill fotballkamp.

Heldige

I Daniel Sturridges skadefravær hviler mye ansvar på Mario Balotellis skuldre i Liverpool. Men nok en gang måtte den italienske spissen gå av banen uten mål da Liverpool spilte 2-2 borte mot sisteplasserte Queens Park Rangers.

Men han kunne blitt den store helten da han forsøkte seg på en helfrekk hælavslutning tre minutter på overtid. Siktet var dessverre for italieneren for dårlig, og ballen forsvant utenfor. På stillingen 0-0 hadde han en mulighet som burde endt i scoring, men på nærmest åpent mål sendte han ballen svakt over.

Liverpool var heldige som kunne gå til pause uten baklengs mot Queens Park Rangers i London. Bortelaget sleit med å spille seg til sjanser mot tabelljumboen. Men da 66 minutter var spilt fikk de røde en hjelpende fot.

Første mål kom da QPR-forsvarer Richard Dunne klarte da på klønete vis å sette et innlegg i eget mål fra kort hold. Den høyreiste iren noterte seg dermed for sitt tiende selvmål i Premier League, noe som er soleklart mest. Til sammenligning har den tidligere Everton-,Manchester City— og Aston Villa-spilleren kun scoret elleve mål i riktig ende av banen.

To i tverrliggeren

Det var vertene som skapte flest og ørst sleivet QPR-spiss Charlie Austin utenfor fra kort hold. Så fikk Leroy Fer både tid og rom til å prikke ballen i mål etter et innlegg. Men midtbanespilleren var upresis, og satte ballen i tverrliggeren og over.

Samme Fer traff tverrliggeren med en heading like etter, i en kaotisk situasjon hvor Glen Johnson så fikk klarert like før Sandro fikk ballen i mål. Sistnevnte ropte på straffe, og viste fram knottemerker fra Johnsons takling.

Liverpools eneste gode sjanse før hvilen kom da Steven Gerrard samarbeidet med Mario Balotelli, før kapteinen prikket ballen like utenfor lengste stolpe.

Der det var flere sjanser og få mål før pause, endret altså kampen totalt karakter i de siste 45 minuttene. Liverpool klatret dermed opp til 5.-plass med sine 13 poeng, mens QPR blir liggende helt sist.