SØGNE: — Jeg kan bekrefte at den er solgt. Vi hadde visning på lørdag, og den ble solgt på søndag, sier eiendomsmegler Ole Kristian Kristiansen i Eiendomsmegler 1 til Fædrelandsvennen

Han vil ikke si hvor mye landstedet med en prisantydning på 15,25 milloner ble solgt for, men etter det Fædrelandsvennen kjenner til skal prisen ha vært på 17 millioner kroner.

Slik ser landstedet til Gunnar Norheim ut fra luften. Foto: Rikard Amodei

Gunnar Norheim sier til Fædrelandsvennen at han er glad for at det gikk så fort.— Jeg hadde forventet at det skulle ta litt tid, men det gikk absolutt fortere enn forventet. Jeg er godt fornøyd med salget, og har fått godt over prisforlangende, innrømmer Norheim, uten å ville bekrefte nøyaktig salgssum.

- De beste eiendommene vil bli solgt

Gunnar Norheim har tjent store penger som gründer for strømselskapet for Norgesenergi, som han nå har solgt. Foto: Arkiv/Torbjørn Witzøe

Regionsdirektør i Agder hos Eiendomsmegler 1, Claus Eftevaag, vil heller ikke kommentere pris.— Det er hyggelig at den ble solgt så raskt. Det er jo en veldig flott eiendom, og de beste eiendommene vil alltid bli solgt, sier Eftevaag til Fædrelandsvennen.

Også Andreas Ove Ugland har solgt unna en eiendom i det dyrere sjiktet onsdag. Eiendommen på Stølepynten i Grimstad ble solgt til milliardær Einar Aas for 30 millioner kroner bare to dager etter at den ble lagt ut for salg.

- Sørlandets vakreste eiendom

— Eiendommen til Ugland er kanskje Sørlandets vakreste eiendom. Også den i Søgne er veldig flott, men den finnes det flere av. De beste eiendommene vil alltid være attraktive, sier Eftevaag.

Han tror den lave renta gjør at det er enklere å selge boliger i denne prisklassen. De dyreste boligene blir ofte betalt kontant.

— Noen har veldig mye penger, og sitter med mange kroner. De bruker gamle penger, sier Eftevaag.

Ingen av de Fædrelandsvennen har snakket med vil kommentere hvem som har kjøpt eiendommen til Gunnar Norheim.