12. mars døde kunstner Kjell Nupen. Han var en god venn av musiker Bjørn Eidsvåg, og sammen drev de helikopterfirmaet Helt Propell.

En uke etter dødsfallet la Bjørn Eidsvåg ut dette bildet på bildedelingstjenesten Instagram.

— ...noe Nupensk over Oslonatta i går, det passa..., skriver Eidsvåg under bildet.

I 2012 intervjuet Fædrelandsvennen Kjell Nupen og Bjørn Eidsvåg om vennskapet deres.De ble introdusert for hverandre gjennom Magne Furuholmen, og begge var i utgangspunktet skeptiske til å bli kjent, men de ble med til Furuholmens atelier etter å ha møttes på et av hovedstadens vannhull. Det var starten på et langt vennskap. Eidsvåg kom med konkret hjelp da Nupen skulle smykke ut Søm kirke:

— Det var første gang jeg jobbet med en kirke, og jeg hadde ikke den religiøse partiboka i orden. Jeg skulle lage alter og døpefont, og var nokså på bærtur, men Bjørn hentet all mulig kunnskap fram fra sitt ståsted, og ga meg enorm faglig støtte. Å vite at det jeg gjorde hadde forankring i noe korrekt var helt uvurderlig, fortalte Nupen i intervjuet med Fædrelandsvennen i 2012.Men det var ikke bare Eidsvåg som hjalp Nupen:

— Når jeg sitter sammen med Kjell hører jeg mine egne låter på en helt annen måte enn jeg gjør i det rommet jeg vanligvis arbeider, uttalte Bjørn Eidsvåg til Fædrelandsvennen i 2012.