Dario Zahora er eid av den kroatiske toppklubben Dinamo Zagreb, men 26-åringen er nå utleid til den slovenske klubben Interblock.

Ifølge den slovenske klubbens nettsider, er Zahora nå nær en overgang til Rosenborg og skal være på vei til Trondheim.

— Dario er nær en avreise. I dag reiser han til Trondheim, og i morgen vil saken være mye mer avklart. Det er vanskelig å si noe mer i dag, fordi vi har behov for å være ryddige i vårt forhold til Dinamo , sa Nenad Protega, Interblocks direøktør, til klubbens nettsider torsdag.

Hamrén usikker

Zahora var med på Rosenborgs treningsleir til Barcelona i begynnelsen av denne måneden, og den gang var Erik Hamrén positiv, men litt usikker på den kroatiske spissen som scoret 22 mål på 33 kamper for klubben Domzale sist sesong. Denne sesongen har han scoret 14 mål på 22 kamper for Interblock, og er med det toppscorer i den slovenske serien.

– Han er en spisstype som kan true både rom motta ballen med mann i ryggen. I tillegg er han rolig foran mål. Vi har sett ham flere ganger, men er litt usikre på kvaliteten på den slovenske ligaen. Derfor ønsker vi å ha ham på en ukes prøvespill før vi bestemmer oss for om vi vil hente ham , sa Erik Hoftun til adressa.no ved innledningen av Barcelona-leiren.

Rosenborg-trener Erik Hamrén har sett Zahora spille i Slovenia, og talentspeider Stig Torbjørnsen har også fulgt spissen i lengre tid både i trening og i kamp.

Rade Prica har allerede signert for Rosenborg fra Sunderland, og Zahora kan dermed bli enda en viktig tilvekst til et RBK-angrep.