— Morgan Andersen er helt ute av norsk fotball til han eventuelt er frikjent.

Les også:

Vanskelig

Advokaten til Morgan Andersen, Cato Schiøtz, gjorde det helt klart at hans klient ikke kan fortsette.

— Både jeg og Morgan har forståelse for at det blir veldig vanskelig å fungere som administrerende direktør i klubben så lenge det ikke foreligger en frifinnende dom i denne saken , sa Schiøtz etter at dommen var avsagt.

---- Er du Norges beste manager? PRØV VÅRT MANAGERSPILL!

---- Schiøtz gjorde det klart at Fredrikstad hadde vært veldig forståelsesfull i denne saken.

Morgan Andersen ga selv ikke en eneste kommentar etter den knusende dommen i Oslo tingrett.

Det gikk da heller ikke mange timene etter den knusende dommen før Fredrikstad Fotballklubb sendte ut en pressemelding hvor de slår fast at Andersen og klubben er enige om å avslutte forholdet.

Morgan Andersen er løst fra sin kontrakt med virkning fra 1. april.

Sluttpakke

Om Morgan Andersen kommer til å slutte eller om han blir permittert til en eventuell ankesak er avsluttet er ennå ikke på det rene.

Men mye kan tyde på at kontrakten mellom Fredrikstad og Morgan Andersen blir avsluttet ettersom Cato Schiøtz ikke utelukker at det kan bli snakk om forhandlinger om en sluttpakke for Andersen .

MORGAN ANDERSEN:

FØDT: 7. april 1966 i Sarpsborg

IDRETT: Tidl. landslagsspiller i ishockey

YRKESKARRIERE: Startet spillerorganisasjonen NISO, var direktør i Lyn og er for tiden sykmeldt i sin nåværende stilling som direktør i Fredrikstad (FFK).

AKTUELL: Andersen ble onsdag dømt til ett års betinget fengsel for dokumentfalsk i forbindelse med John Obi Mikels overgang fra Lyn Oslo til Chelsea og for falsk anmeldelse av hans agent John Shittu.