Mens Barcelona valser i vei med 12 strake seirer og målshow i hver kamp i La Liga, går det ikke like smurt for tittelutfordrer Real Madrid.

Søndag kveld lå laget under to ganger hjemme mot Villarreal, men to scoringer i kampens siste ti minutter sørget til slutt for en 4-2-seier for hovedstadslaget.

Og arkitekten var som vanlig Cristiano Ronaldo. Portugiseren sto like godt bak alle lagets fire scoringer, og skjøt inn sitt 21., 22. og 23. ligamål for sesongen.

– Jeg gjør bare jobben min. Jeg kunne ikke scoret alle målene uten lagkameratene mine, sa Ronaldo.

Villarreal yppet seg

Cani sendte Villarreal overraskende i ledelsen etter sju minutter, men Ronaldo sørget for balanse i regnskapet bare tre minutter senere da han satte ballen i åpent mål på bakerste stolpe etter forarbeid av Mezut Özil.

Se Canis mål:

Real Madrid vs Villarreal, 0-1 Se Ronaldos utligning:

Real Madrid vs Villarreal, 1-1 Marco Ruben ga hjemmelaget en ny kalddusj etter 18 minutter. Villarreal-spilleren ble spilt alene med Iker Casillas, og fra skrått hold satte han ballen vakkert i en bue over den utrusende keeperen.

Se Villarreals andre scoring:

Real Madrid vs Villarreal, 1-2 Like før pause headet Ronaldo inn utligningen etter et Xabi Alonso-frispark, og lagene gikk til pause med 2-2. * Villarreal: spillerstallen | terminliste | statistikksenter | klubbinfo

Avgjorde i sluttminuttene

Etter hvilen hadde begge lagene muligheten foran mål, men bare Real Madrid utnyttet seg av det.

Ronaldo sendte Real i ledelsen etter 80 minutter, etter at han lynraskt vendte opp og avsluttet i nærmeste hjørne etter en retur på egen avslutning.

Se 3-2-målet:

Real Madrid vs Villarreal, 3-2 To minutter senere gjorde han forarbeidet på venstre kant, før han fant Kaká foran mål med en presis pasning. Brasilianeren, som er på vei tilbake i form etter kneoperasjon, satte inn 4-2 med en velplassert avslutning i nærmeste hjørne.

– Det var dette jeg trengte, å få spille her på Bernabeu, scoret et mål og vinne kampen. Dette er en lykkelig kveld for meg, sa brasilianeren.

Se Kakás scoring:

Real Madrid vs Villarreal, 4-2 Seieren sørger for at Real Madrid har heng på Barcelona. Laget er nå fortsatt to poeng bak katalanerne. Villarreal på tredjeplass er hele elleve poeng bak Real Madrid.

Statistikksenter La Liga:

Spansk 1. divisjon fotball søndag, 18. runde:

Levante – Valencia 0-1 (0-0). V: Juan Manuel Mata (82). T: 10.000. Se høydepunkter:

Levante vs Valencia, Highlights Espanyol – Zaragoza 4-0 (3-0). E: Pablo Osvaldo (8), Luis Garcia (str. 30), Alvaro Vazquez (34), Sergio Garcia (87). T: 27.000. Se høydepunkter:

Espanyol vs Zaragoza, Highlights Mallorca – Almería 4-1 (2-0). M: Ivan Ramis (12), Victor Casadesus (37), Emilio Nsue (67), Michael Pereira (88). A: Albert Crusat (66). T: 13.000. Se høydepunkter:

Mallorca vs Almeria, Highlights Osasuna – Getafe 0-0. T: 15.000. Se høydepunkter:

Osasuna vs Getafe, Highlights Racing Santander – Sporting Gijón 1-1 (1-0). R: Gregory Arnolin (selvmål 30). S: Diego Castro (90). T: 15.000. Se høydepunkter:

Racing vs Sporting, Highlights Real Madrid – Villarreal 4-2 (2-2). R: Cristiano Ronaldo (10, 45, 80), Kaka (82). V: Ruben Gracia (7), Marco Ruben (18). T: 63.000. ## Spilt lørdag:

Deportivo La Coruña – Barcelona 0-4 (0-1). B: David Villa (26), Lionel Messi (51), Andres Iniesta (78), Pedro (80). T: 13.000. Málaga – Athletic Bilbao 1-1 (0-0). M: Martin Demichelis (81). A: Javi Maertinez (90). T: 25.000. Real Sociedad – Sevilla 2-3 (2-1). R: Diego Rivas (23), Joseba Llorente (43). S: Frederic Kanouté (25, 65), Luis Fabiano (63). T: 28.000. Spilles mandag: Hércules – Atlético Madrid. (©NTB)