Scoringen til Ruben Suarez på overtid ga 3-2-seier for Levanta over Real Sociedad. Det gir fortsatt tabelltopp for overraskelseslaget .

To uavgjort i åpningen er etterfulgt av sju strake seirer og gjør at Levante er på topp i spansk 1.-divisjon med 23 poeng. Nano og Valdo sto bak Levantes to øvrige scoringer. Målene til bortelaget ble scoret av Dani Estrada og Inigo Martinez, og Vadim Demidov spilte 62 minutter for Real Sociedad.

Vi følger Levante:

Real Madrid vant 3-0 over Villarreal og følger bare ett poeng bak Levante. Målene til Real Madrid ble scoret i løpet av kampens 31 første minutter av Karim Benzema, Kaka og Angel di Maria.

Barcelona er på 3.-plass med sine 21 poeng.

TAPTE: Vadim Demidov spilte 62 minutter i onsdagens kamp mot Levante (Foto: Digitalsport).