MANDAL: Politiet har fått inn flere tips etter voldtekten ved Sjøsanden camping natt til søndag, men står fortsatt uten mistenkte i saken.

— Vi er fortsatt interessert i tips fra folk som har sett noe. Vi har allerede avhørt flere vitner, og vil avhøre flere i dag, sier stasjonssjef Leif Vagle ved Mandal politistasjon.

Av hensyn til den taktiske etterforskningen, vil han ikke si noe om hva vitnene og den fornærmede kvinnen har fortalt i avhør. Hun ble sendt til voldtektsmottaket etter voldtekten, og er sterkt preget av hendelsen. Vagle vil ikke si noe om hvilke fysiske skader hun har pådratt seg.

Etterlyser to syklister

Politiet opplyser i en pressemelding, mandag, at de etterlyser to syklister i forbindelse med overfallet og voldtekten.

— De kom syklende i tidsrommet kl. 02-02.30 natt til søndag og vi har grunn til å tro at de kan ha opplysninger som kan belyse denne alvorlige saken, sier stasjonssjef i Mandal, Leif Vagle i en pressemeldingen.

Politiet vil gjerne komme i kontakt med personer som har opplysninger om hendelsen.

— Det er også interessant for oss å komme i kontakt med personer som har befunnet seg i området Furulunden og ved svømmehallen hvor vi fant vesken til fornærmede i tiden før og etter hendelsen, sier Vagle.

Politiet kan kontaktes på 02800. ## Fant vesken

Kvinnen i 50-årene hadde vært i sentrum av Mandal da hun mellom klokken 02 og 03 natt til søndag ble overfalt, voldtatt og fraranet vesken sin. Overfallet skjedde på turstien i forlengelse av Nygata og inn i Furulunden, og kvinnen ble dyttet ned i en bekk.

- Kvinnen var alene da dette skjedde. Hun har kommet ut fra Furulunden, og har deretter blitt tatt hånd om av en forbipasserende. Ingen har vært vitne til selve hendelsen, sa Vagle til Fædrelandsvennen søndag.

Søndag ettermiddag ble vesken funnet på parkeringsplassen ved svømmehallen i Mandal.

— Funnet av vesken har gitt oss retningen gjerningsmannen har tatt, og det gir oss mer å gå på, sier Vagle.

Gjerningsmannen er beskrevet som lys i huden, og sannsynligvis av utenlandsk opprinnelse. Han skal ha vært kledd i mørke klær.