Kristin Dale er konserndirektør for Mennesker og kommunikasjon i Agder Energi, på sitt hjemmekontor. Hun forteller at Agder Energi allerede hadde planene klare for en eventuell pandemi da korona rammet verden. Kristin Dale er konserndirektør for Mennesker og kommunikasjon i Agder Energi, på sitt hjemmekontor. Hun forteller at Agder Energi allerede hadde planene klare for en eventuell pandemi da korona rammet verden. Foto: Kjartan Bjelland

Tilbake på hjemmekontor? Slik øker du motivasjonen og får en bedre arbeidshverdag!

Er du en av dem som merker at runde to på hjemmekontor tærer på? Hvilke grep kan du ta for å trives? Hvordan blir digitale møter bedre og er det ok å slå av kamera når kollegaer presenterer noe?

KRISTIANSAND: Vi har snakket med Kristin Dale, konserndirektør for Mennesker og kommunikasjon i Agder Energi og med it-sjef Miriam Csango, som kan det meste om digitale arbeidsplasser.

I denne episoden av Det ho sa! får du flere tips du kan ta i bruk med en gang, både som leder og som ansatt. Hør blant annet om hvilket utstyr som bør være på plass, hva som er god digital møteledelse, triksene som får deg opp av kontorstolen og hvorfor god selvledelse aldri har vært viktigere.

Du kan lytte gratis til podkasten i de fleste podkastavspillere, som apple og spotify.

Vil du høre flere podkaster om karriere og arbeidsliv? Gå inn på lenkene under eller søk opp Det ho sa! der du vanligvis hører podkast.