– Det er egentlig et spørsmål som aldri burde være der, sier Julie Strømsvåg om at hun fortsatt – etter 13 års erfaring med sport på tv – blir spurt om hun egentlig kan noe om sport.

Strømsvåg jobber nå i Nordic Entertainment Group (NENT), som blant annet eier Viaplay, Viasat-kanalene og TV3. Der leder hun sportssendinger og er aktuell som programleder for Fangene på fortet.

Hun var nylig gjest i Fædrelandsvennens podkast Det ho sa!. Der forteller hun også om:

* Hvordan hun jobber for å trygge gjester i tv-studio * Å stå utenfor arbeidslivet i årevis etter at hun skadet seg på jobb * Programlederrollen i Fangene på fortet * Balansen mellom jobb og mammatilværelse

Podkasten kan du søke opp der du lytter til podkast, eller spill den av direkte under:

«Det ho sa!» er Fædrelandsvennens podkast om arbeidsliv og karriere. Her møter du gjester som deler personlige erfaringer, tips og triks. Noen av dem har stått i livets største kriser, mens andre forteller om fantastiske vendepunkt. Følg gjerne med på arbeidet med podkasten, og kom med dine innspill, på Facebook og Instagram.

Julie Strømsvåg er denne ukas gjest i podkasten Det ho sa! Episoden ble spilt inn i Oslo, der kristiansanderen har base. Her blir hun fotografert av Birgitte Klækken. Foto: Monika B. Birkeland