Forrige gangSnapchat-appen ble oppdatert viste det seg at denslukte strøm fra Android-mobiler, og brukere fortsatte å klage over at databruken til appen var svimlendehøyt.

Nå har det rullet ut en oppdatering for Ios og Android som angivelig skal løse begge problemene, og samtidig gi deg en morsom og ny funksjon, skriverThe Verge.

La oss se på den første og største endringen:

Reisemodus — stopp videoene fra å laste ned automatisk

AKTIVER: Du skrur på funksjonen ved å sveipe ned fra kameravinduet, og trykke på tannhjul-ikonet. Trykk på Administrere og huk av for Reisemodus. Foto: skjermdump

Selv om videoer man sender via Snapchat ikke er så veldig lange, har de likevel betydelig større filstørrelse enn hvis du sender et bilde.Etter at Snapchat lanserte den nyeDiscover-funksjonen i januarhar mengden videoinnhold i appen økt betydelig, og hvis du også har mange venner som oppdaterer «My Story»-strømmen sin, kan det bli mange videoer å gå igjennom i appen.

Fram til nå har Snapchat-appen dinlastet ned alle videoene automatisk når du har brukt den, uansett om du vil se videoeneeller ikke. Dette har naturligvis ført til at du har lastet ned store mengder data.

I den nye oppdateringen kan du skru på «Reisemodus», som stopper videoene fra å laste ned automatisk.

Litt mer kronglete

Med Reisemodus aktivert vil du være nødt til å trykke på hver enkelt video for at den skal lastes ned. Det gjør at appen blir litt mer kronglete i bruk, men til gjengjeld slipper du å laste ned mer data enn du trenger.

Reisemodus vil antageligvis også gjøre at appen trekker mindre strøm fra mobilen din.

Brukså mange emojier du vil

OVERALT: Nå kan du gå amok med emojis på bildene. Foto: Skjermdump.

En annen ny funksjon i oppdateringen er at du ikke lenger er avhengig av tekstfeltet for å bruke ikoner og emojier.Ved siden av T-ikonet på toppen finner du nå et lite klistremerke-ikon. Trykker du på den kan du velge blant alle de vanlige emojiene, og flytte dem rundt på bildet som du vil.

Akkurat som med tekst kan du vri og vende på emojien, og endre størrelse.

Du kan legge til så mange emojier du vil. Resultatet kan du se til høyre.

Den nye oppdateringen er tilgjengelig for både Ios og Android.

Lyst til å vite alt du trenger å kunne om Snapchat?

10 grunnleggende Snapchat-triks

Snapchat vil droppe «fingertrykket»

6 skjulte Snapchat-triks vi elsker