• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

foto
Bruk kald veske og mindre gjær enn i oppskriften, og la deigen heve enten på benken eller i kjøleskapet. Det gir bedre smak i bakverket. Foto: NTB scanpix

Dette er bakernes beste hevemetode

Du har kanskje forsøke deg på kaldheving? Dette er triksene du bør kjenne til.

Kari Byklum
Publisert: lørdag 31. august 2019 kl. 06:00 Oppdatert: lørdag 31. august 2019 kl. 06:00
Artikkelen er mer enn tre år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Oppskrift
  • Matskolen
  • Brød
  • Baking
  • Bolig
  • Abito
Sjefredaktør
Eivind Ljøstad
Nyhetsredaktør
Jonas Mjaaland
Adm. direktør
Håvard Kvalheim
Kontakt oss
Kundesenter
Tips:
Nyhetstips til redaksjonen

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.