o 14-åring stygt skadd i vådeskuddsulykke

Søgne (NTB): En 14 år gammel gutt ble natt til onsdag stygt skadd i en vådeskuddsulykke med et haglgevær i Søgne i Vest-Agder.

o Næringslivet fornøyd med EU-ministeren

Oslo (NTB): Næringslivet er etter et halvt år fornøyd med innsatsen til EU- og EØS-minister Vidar Helgesen (H). Bondelaget er imidlertid svært misfornøyd.

o Ingen funnet etter snøras på riksvei 13

Bergen (NTB): Ingen personer er funnet etter at det tirsdag kveld gikk et stort snøras over riksvei 13 ved Kvassdalen i Myrkdalen i Hordaland. Søket er nå avsluttet.

o Mann pågrepet etter flere branner i Bodø

Bodø (NTB): En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha stått bak flere branner i Bodø tirsdag kveld.

o Tog kolliderte med bil på Raumabanen

Lesja (NTB): Ingen personer ble skadd da et tog kolliderte med en personbil på Raumabanen mellom Lesja og Bjorli tirsdag kveld.

o Savnet skiløper til rette i Rogaland

Ålgård (NTB): En 49 år gammel kvinne som ble meldt savnet i Rogaland etter en skitur, ble funnet av et redningshelikopter og hentet ned med snøscooter.

o Smuglerbamser kan bli gitt til sykehus

Svinesund (NTB): Tollerne på Svinesund beslagla lørdag 100.000 bamser som var skjult i vegger og tak på kjøretøy som tilhører et tivoli. Bamsene kan nå bli donert til sykehus.

o Fem til ni års fengsel for sju medlemmer i narkoliga

Bergen (NTB): Sju menn er i Bergen tingrett dømt til mellom fem og ni års fengsel for smugling av amfetamin, hasj og piller fra Sverige.

Dildofiskeren går verden rundt

Bjørn Frilund (64) fikk en stor torsk i sildegarnet. Da han skulle filetere den, fant han to sild og en dildo. Nå er han verdenskjendis.

o Sp: - Norge kan mekle mellom Russland og Ukraina

Oslo (NTB): Senterpartiets Liv Signe Navarsete mener Norge bør tilby Russland og Ukraina å mekle i konflikten mellom de to landene.

o Tre menn dømt for gruppevoldtekt

Halden (NTB): To menn er dømt til fem år og fire måneders fengsel etter en gruppevoldtekt av en kvinne i Halden i fjor sommer. En tredje mann er dømt til tre år og åtte måneders fengsel.

o Mistenkte ranere pågrepet etter åtte minutter

Fredrikstad (NTB): To ranere fikk med seg dagens omsetning etter å ha slått og truet en bussjåfør i Fredrikstad tirsdag ettermiddag.

o Flistog sporet av på Numedalsbanen

Kongsberg (NTB): Ingen personer kom til skade da et flistog sporet av på Numedalsbanen i Buskerud tirsdag. Årsaken til uhellet er ikke kjent.

Tollvesenet beslagla 100.000 bamser

Tollerne på Svinesund fant store mengder bamser i vegger og tak da de skannet et svensk tivoli.

o Kvinne døde etter fall, ikke drukning utenfor Egersund

Egersund (NTB): En 65 år gammel kvinne som mistet livet i en ulykke ved Egersund i Rogaland i helgen, døde av fallskader, ikke drukning, opplyser politiet.

o Øyenvitner avhørt etter gullsmedran i Oslo

Oslo (NTB): To øyenvitner ble tirsdag avhørt av politiet i forbindelse med ranet av gullsmedbutikken Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo i forrige måned.

o Politiet: - Minimal sjanse for å finne overlevende

Sunndalsøra (NTB): Sjansen for å finne overlevende er minimal, sier politiets innsatsleder om leteaksjonen etter fire savnede i Sunndalsfjella, ifølge TV 2.

o Dom for medvirkning til kinakunsttyveri blir stående

Bergen (NTB): Anken til den 30 år gamle mannen som er dømt til to og et halvt års fengsel for medvirkning til tyveriet av kinakunst i Bergen i fjor, er avvist.

o Stor skredfare i nord

Oslo (NTB): Skredfaren er betydelig i flere regioner i Troms tirsdag og onsdag, mens den er moderat i Sør-Norge, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

o Kokk anker dom for angrep med kjøttøks

Voss (NTB): Den brasilianske kokken som gikk til angrep på sjefen sin med kjøttøks i fjor høst, anker dommen på åtte års fengsel.

o Beboer funnet død i egen bolig etter ulmebrann

Grong (NTB): En person ble tirsdag formiddag bekreftet omkommet i forbindelse med en ulmebrann i en bolig i Grong i Namdalen i Nord-Trøndelag.

o Politiet henlegger sak mot ulvejeger

Elverum (NTB): Økokrim har henlagt saken mot en av de tolv siktede i ulvesaken i Hedmark.

o Motorsyklist omkom i tunnelulykke

Nittedal (NTB): En motorsyklist omkom tirsdag morgen i en ulykke på riksvei 4 i Hagantunnelen i Nittedal på Romerike. To biler var også innblandet i ulykken.

o Aker Solutions holdt børsen i pluss

Oslo (NTB): Aker Solutions' gigantkontrakt i Angola sendte selskapet opp 4,2 prosent på Oslo Børs. Det bidro sterkt til at hovedindeksen endte på plussiden tirsdag, opp 0,1 prosent til 545,82 poeng.

Nå får alle nybakte foreldre hjemmebesøk

I dag reiser nybakte mødre raskere hjem fra sykehuset enn for få år siden.

o Aker Solutions sikret kontrakt på 14 milliarder

Oslo (NTB-Linus Røvik Hauge): Aker Solutions har inngått en kontrakt med oljeselskapet Total om levering av et undersjøisk produksjonssystem. Kontraktens verdi er på hele 14 milliarder kroner.

o Snøskred observert i leteområdet i Sunndalsfjella

Sunndalsøra (NTB): Orion-flyet som søker etter de fire savnede mennene i Sunndalsfjella, har observert snøskred i området.

o Sykepleierforbundet brukte bistandspenger på jubileumsfeiring

Oslo (NTB): Norsk Sykepleierforbund har måttet betale tilbake over 200.000 kroner til Norad. Bistandspengene ble brukt til å hente afrikanske sykepleiere til Norge i forbindelse med jubileumsfeiringen i fjor.

o KS mener leger i småkommuner ikke bør få reservasjonsrett

Oslo (NTB): I Norge er det 109 kommuner som har færre enn tre fastleger. Ingen av disse bør få innføre reservasjonsrett. Det skriver kommuneorganisasjonen KS i sitt høringssvar til helseminister Bent Høie (H).

o Bensinstasjon ranet på Karmøy

Kopervik (NTB): En bensinstasjon på Bygnes på Karmøy i Rogaland ble natt til tirsdag ranet av en mann bevæpnet med noe som lignet en pistol. Ingen er pågrepet etter ranet.

Laster...