VIPERS-BYÅSEN 31-23

— Sesongens tøffeste hjemmekamp så langt, var beskjeden fra Vipers-treneren før møtet med laget fra Trondheim.

I så fall leverte Vipers årsbeste på hjemmebane. Laget hadde full kontroll gjennom hele kampen, og vant til slutt med åtte mål.

Flere sto fram

Det var Thorey Stefansdottir som satte tonen innledningsvis. Kantspilleren, som ble enig om en ny kontrakt med klubben tirsdag, satte inn vertenes tre første mål.

Men det var flere Vipers-spillere som ville være med pål leken. Annette Jensen spilte strålende, både offensivt og defensivt. Den danske playmakeren var kanskje vertenes beste, sammen med keeper Sakura Hauge.

Sistnevnte leverte den ene gode redningen etter den andre, og skal ha sin del av æren for at det bare ble 23 baklengsmål.

Byåsen hadde 10-10 en periode i første omgang, og kuttet Vipers-ledelsen ned til ett mål i starten av andre omgang, men alt i alt var laget underlegne i kveld.

Opp på fjerdeplass

I en periode i andre omgang, gjorde vertene som de ville, og lekte seg til tider på parketten i Aquarama.

Det endte til slutt med en åttemålsseier, 31-23. Seieren førte Vipers opp på en fjerdeplass på tabellen.

Toppscorer for Vipers ble Tonje Refsnes med sine åtte mål, tett fulgt av Annette Jensen med sju.