Byåsen – Vipers 31-24:

Etter to strake serietap var kun seier godt nok da Byåsen tok i mot Vipers Kristiansand i Nidarøhallen. De åpnet forfriskende, men kampen ble jevnere enn hva de ønsket.

Byåsens Silje Waade scorte kampens første mål, og etter ti minutter ledet de 8-2. Viper-treneren Thomas Hørlyk var ikke fornøyd med sitt mannskap og tok en timeout for å få skikk på jentene sine. Etter timeouten ble Byåsen-spillerne mer slurvete, og Vipers kom seg inn i kampen igjen.

Ni minutters måltørke

På det meste ledet Byåsen med åtte mål, men i det tolvte spilleminuttet, gikk de inn i en ni minutter lang periode uten å score et eneste mål. Vipers kom seg da inn i kampen, og plutselig var stillingen 10-7. Resten av omgangen ble jevnspilt, og til pause var stillingen 16-12. ## Mye slurv

Andre omgang startet med mye slurv og feil fra begge lagene, og i det 37. spilleminuttet tok Byåsens trener Claus Mogesen timeout på stillingen 18-15. Byåsen fikk ikke helt utnytte av timeouten, og kampen fortsatte der den slapp.

Med ti minutter igjen på klokken var stillingen 24-20 favør Byåsen, og Vipers klarte aldri å ta igjen forspranget. Byåsen så aldri ut til å tape kampen og da sluttsignalet gikk sto det 31-24 i en kamp Byåsen ledet fra start til slutt.

Toppscorer i kampen ble Annette Jensen med ni mål.