KRISTIANSAND: - Det er selvfølgelig kjempegøy, og litt overraskende. Jeg føler ikke at jeg har levert så veldig bra, sier Kristiansen.

Hun var også på månedens lag i regi av Norsk Topphåndball i oktober. Den gang hadde hun blant annet knallet inn 13 fulltreffere i toppkampen mot Byåsen.

Denne måneden klarer hun ikke å plukke ut noen store høydepunkter.

- Må jobbe med forsvarsspillet

- Det er ingen kamper jeg husker spesielt godt. Men jeg har vel prestert jevnt, bortsett fra i Larvik-kampen. Da vet jeg ikke hva som skjedde, sier Vipers´ toppscorer, som gikk målløs av banen mot Larvik.

Hun føler seg smigret over «uttaket», men skulle aller helst vært i håndball-EM nå.

- Dette viser at jeg har stått fram i eliteserien, men det er tøft å komme på landslaget. Jeg respekterer avgjørelsen til Thorir, som ikke har sett så mange kamper etter at jeg kom tilbake fra langtidsskade. I tillegg må jeg jobbe litt med forsvarrsspillet, sier 23-åringen med 55 mål på åtte kamper.

Månedens lag i november:

Guro Rundbråten (målvakt, Glassverket), Sunniva Andersen (venstre kant, Gjerpen), Jeanett Kristiansen (venstre bakspiller, Vipers), Emilie Hegh Arntzen (midtre bakspiller, Byåsen), Marit Malm Frafjord (strek, Larvik), Amanda Kurtovic (høyre bakspiller, Larvik), Linn Kristin Riegelhuth Koren (høyre kant, Larvik).