HAMAR: Vipers tapte mot Storhamar for første gang denne sesongen, og har fire mål å hente inn på Storhamar etter det første av to oppgjør i åttendedelsfinalen.

Startet bra

Vipers startet bortkampen mot Storhamar bra, og gikk rett i ledelsen i den første kampen i sluttspillet. Det så lenge lyst ut for bortelaget, og Vipers stod godt i forsvar og tok utnyttet angrepene godt den første delen av kampen. På det meste Vipers ledet på det meste med fire mål i første omgang.

Storhamar tok over

Utover i omgangen tok Storhamar mer og mer over, mens Vipers bommet på mange av sine skudd og gjorde flere feil i angrep. Storhamar scoret i en periode seks mål på rad, og kampen var snudd helt om. Vipers tok seg opp litt rett før hvilen, og lagene gikk til pause på stillingen 11-10 i fordel Storhamar.

Jevnt etter pause

Den andre omgangen åpnet jevnt, og lagene fulgte hverandre tett i minuttene etter hvilen. Etter 37 minutter var stillingen 13-13, men så satte Storhamar på nytt inn et ekstra gir. Hjemmelaget fikk en luke som på det meste var oppe i fem mål. og Vipers klarte aldri å hente inn igjen Storhamars ledelse. Vipers kom seg aldri nærmere igjen enn to mål bak, og når 60 minutter var spilt stod det 23-19 til Storhamar.

Returkampen i Kristiansand spilles lørdag.