Vipers fikk det som ventet tøft i Larvik Arena lørdag ettermiddag. Sanne Bak-Pedersen utliknet til 1-1, men deretter scoret Larvik fire på rappen. Nora Mørk sto bak fire av vertenes fem første mål.

Men i stedet for at Larvik fortsatte å kjøre fra sørlendingene, brettet Vipers opp armene, og takket være et bra forsvarsspill klarte de å i bite seg fast 4-5 mål bak hjemmelagets stjernegalleri. Og da Annette Jensen reduserte til 7-11 – etter en god periode – så det lyst ut for Vipers-jentene. Men så scoret hjemmelaget to raske, og beviste hvem som var sjefene i Larvik Arena. Ved pause ledet Larvik 14-8. Etter pause byttet Vipers flere spillere, og dermed fikk hjemmelaget lettere spill. De scoret fem mål på rad før Vipers reduserte.

Og resten av kampen ble det i praksis kattens lek med musa, og Larvik økte jevnt og trutt til de vant 32-17 foran 1028 tilskuere.

Annette Jensen ble Vipers toppscorer med seks mål mens Nora Mørk scoret flest for Larvik med sju.

Kampfakta

Larvik – Vipers Kristiansand 32-17 (14-8) Eliteserien, Arena Larvik 1028 tilskuere

Vipers: Annick Lipman, Sakura Hauge — Tonje Refsnes, Sanne Bak-Pedersen 2, Jessy Kramer 3, Susann Iren Hall 1, Vilde Jonassen 1, Karin Weigelt, Kristine Lunde-Borgersen, Lynn Knippenborg, Siri Aaserud 1, Annette Jensen 6, Thea Emilie Berg, Thorey Rosa Stefansdottir 3 Toppscorer Larvik: Nora Mørk 7

Utvisninger: Vipers 2x2 min. Larvik 2x2 minutter.

Dommere: Hans Petter Andersen og Peter Sundell