Vipers – Nordstrand 19-22:

KRISTIANSAND: Vipers startet desidert best og ledet med fire mål tidlig, men uten playmaker Jessy Kramer klarte de ikke å ta sin tredje strake seier.

Det så tidlig ut til å bli en god kamp for hjemmelaget i Aquarama. Annette Jensen, og vingene Sanne Bak Pedersen og Thorey Stefansdottir sørget for at Vipers ledet 6-2 etter ti minutter mot Nordstrand. Spillet satt skikkelig for vertene, men så begynte de å rote.

Plutselig scoret Nordstrand tre kjappe, og da hadde de kontakt igjen. Jensen scoret igjen for vertene og stillingen var 7-5. Men tre nye raske scoringer fra Nordstrand gjorde at kampen plutselig var snudd – 7-8. Da tok Thomas Hørlyk sin første av tre mulige timeouter.

Da ga svar umiddelbart. Et bra angrep resulterte i straffekast som Annette Jensen enkelt satte i mål for sitt fjerde i kampen.

Siri Aaserud kom inn for Hørlyks lag etter hvert, og hun svarte med å utligne til 10-10 med fire minutter igjen til pause.

Da gjorde vertene tre enkle feil som Nordstrand kontret i mål. Dermed sto det 10-13 i Kristiansand til pause.

2. omgang startet som den første; Vipers gikk rett i strupen på Nordstrand. Vilde Jonassen og Annette Jensen sørget for at Vipers kun var ett mål bak, 12-13. Så begynte problemene igjen. Vipers kastet vekk for enkle sjanser og fikk heller kontramål imot.

Dermed fikk Nordstrand et lite pusterom da de ledet to tre mål igjen. Men da våknet hjemmelaget igjen og fikk ledelsen tilbake til kun ett mål.

Da skjedde det noe merkelig. En fotograf kom inn på banen og Vipers-trener Thomas Hørlyk kjeftet på ham til å komme seg bort. Så var plutselig dommerne oppe med det gule kortet til treneren. Hørlyk prøvde å si ifra hva som var saken, men endte til slutt opp med å få en tominutter for sine protester. Etter de to minuttene var gjestene igjen foran med tre mål.

Men Vipers ga ikke opp. Med seks minutter igjen reduserte Annette Jensen til 19-20 med sitt tiende mål for kvelden.

Så fikk Vipers en ny tominutter, og da var det slutt. Nordstrand scoret to og ledet med tre mål tre minutter før slutt.

Forrige kamp tok Vipers igjen en tomålsledelse til seier, men tre mål ble for mye. Dermed gikk Vipers på sitt første tap på fire kamper, og blir stående med sine 14 poeng på åttendeplass.