Vipers- Randesund 49–23 (24–12)

– Det er veldig gøy å spille i Vipers. Først og fremst er jeg veldig fornøyd med bare å få spille håndball igjen og spille kamper igjen. Dette er jo bare min tredje kamp på nesten ett år. Men det er utrolig gøy, sier den aller største stjernen på et Vipers-lag med landslagsspillere i fleng.

Mandag kveld slo de det nyopprykkede 1. divisjonslaget Randesund oppskriftsmessig 49–23 i en treningskamp i Aquarama. Nora Mørk spilte noen minutter i begge omganger, og markerte seg med fire mål foruten en rekke innspill som det enten ble mål av – eller som lagvenninnene burde scoret på.

VIDEO: Se hva Sulland tenker bør være årets Vipers-målsetting

– Veldig lite vondt

– Jeg synes det fungerer bra. Jeg fikk løpt ganske mye i 1. omgang, også var det et par til jeg skulle satt i mål. Jeg må tørre å gå litt mer på mål selv, men det var litt bedre enn i de andre kampene, sier 29-åringen – som spilte begge treningskampene mot Molde for ei drøy uke siden.

Helsen fungerer også utmerket etter alle kneoperasjonene hun har vært gjennom.

– Jeg har veldig lite vondt, og veldig lite plager. Jeg må bare bremse det litt, og sørge for at ikke får blod tann. Jeg er jo en spiller som har lyst til å spille hele tiden, sier den tidligere Larvik-, Györ- og Bucuresti-proffen.

Nora Mørk (med ballen) scoret fire mål, og leverte en rekke flotte innspill til sine lagvenninner da Vipers slo Randesund i treningskamp. Foto: Åge Harald Drangsholt

Vipers fikk aldri ordentlig sving på forsvarsspillet, og slet særlig tungt i åpningsminuttene mot et Randesund-lag som omtrent feide all motstand av parketten i 2. divisjon i fjor.

SE VIDEO: - Jeg har mer selvtillit nå

Mørk imponerer Gjekstad

– Jeg synes Randesund var et allreight håndballag med ok fysikk. De hadde litt lav høyde, men det skal ikke jeg si noe på, de er jo høyde med meg hele gjengen, sier Mørk og ler.

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad sier dette om sin nye stjernespiller.

– Nora har gradvis kommet inn i systemet vårt. Hun er tøff en mot en, men så skulle vi gjerne hatt henne litt nærmere mål i perioder. Men hun har mange målgivende pasninger, så det ser bra ut. Spesielt med tanke på utgangspunktet hun hadde her da hun kom hit uten å ha spilt særlig håndball på lenge, sier Gjekstad.