— Det er først og fremst et bra lag som har opprykksambisjoner med en god trener, så har kona mi fått en jobb i Larvik. Dermed ble den pakka ganske god for oss begge, sier kristiansanderen til Fædrelandsvennen.

- Er du skuffet over at det ikke ble noe avtale med Start?

— Nei, jeg er ikke personen som er skuffet for lenge. Det hadde vært gøy å få det til, men det er ikke noe jeg sutrer over. Jeg har fått en veldig fin sjanse i Fram nå, sier Naglestad.

Storscorer

Han trente med Start i januar, og fikk prøve seg i kampen mot Vindbjart hvor han scoret i 4-1-seieren.

-Selvfølgelig ville jeg spilt i Start. Absolutt. Jeg var med Start lenge, men det var kanskje økonomi som gjorde at det ikke ble noe overgang. Jeg kunne ikke sette meg på vent for lenge. Det kom til et punkt hvor jeg måtte ta en beslutning, og jeg er veldig fornøyd med Fram, sier Naglestad.

25-åringen har bakgrunn fra fotball i USA og var klar for New York FC, hvor Andrea Pirlo, Mikkel «Mix» Diskerud, David Villa og Frank Lampard spiller, men en skade gjorde at amerikanerne lot han gå. I fjor scoret Naglestad hele 26 mål på 26 kamper for Gjøvik Lyn i 2. divisjon. Kun Rocky Lekaj scoret flere med 27 mål for Raufoss i landets tre øverste divisjoner.

Vil lære av målkonge

Fram trenes av den tidligere målkongen Petter Belsvik. Han spilte i Start i to sesonger på midten av 90-tallet og gjorde 38 mål på 46 kamper. Totalt har han 159 mål i eliteserien, noe kun Sigurd Rushfeldt (172 mål) og Harald Martin Brattbakk (166 mål) slår. Naglestad tror han kan lære mye av hans nye trener.

— Jeg som spiss kan få mye læring av Petter. De siste to sesongene har Fram sendt fem spillere til Allsvenskan og Tippeligaen. Petter har et fantastisk nettverk, og det kan komme veldig gode muligheter til å ta karrieren videre etter hvert, sier Naglestad, som fortsatt har store ambisjoner.

— Jeg trapper ikke ned og tar det med ro, jeg har fortsatt store drømmer. Enten kan jeg oppnå de med Fram eller prestere så bra at det kommer andre klubber.

- Kapabel til spill på høyere nivå

Belsvik er strålende fornøyd med nyervervelsen sin.

— Det er klart vi er. Han er en garantist for mål, det trenger alle lag som vil oppnå noe. Han har et veldig godt og raskt tilslag, og er flink til å komme i gode situasjoner. Dette er knallbra for oss, sier Belsvik.

Den tidligere Lillestrøm- og Stabæk-treneren mener Naglestad kunne spilt i en mye større klubb enn Fram.

— Markus er kapabel til spill på høyere nivå allerede, så vi er veldig heldig som får han hit. I utgangspunktet ønsker vi han så lenge som mulig i Fram, men vi vil ikke stå i veien for han om det skulle dukke opp klubber på et høyere nivå, sier Belsvik.

Fram er i samme avdeling som Fløy, Vindbjart og Arendal.

— Det blir gøy å møte dem. Jeg har mange venner i de lagene og til og med en bror (Johan) i Fløy, sier Naglestad.

Frams hovedsponsor er Abax, hvor spissens kone skal jobbe.