KRISTIANSAND (fvn.no): Verken Espen Børufsen (sliter med akillessen), Jesper Mathisen (skadet), Håkon Opdal (syk) er tilgjengelig til kampen.

Zlatko Tripic (betent tå) og Kristoffer Ajer er også usikre. Sistnevnte fikk seg en smell i ankelen på fredagens trening, og hadde problemer med å gå etter økten var over.

Espen Hoff, som har et spesialtilpasset program, trente ikke med resten av laget fredag, men er med i troppen til lørdagens kamp.

Mjelde drillet 11 mot 11 på den siste økten. Laget så slik ut da (4-4-1-1): Ingvar Jónsson — Jon Hodnemyr, Bismark Acosta, Alex DeJohn, Rolf Daniel Vikstøl - Ernest Asante, Kristoffer Ajer, Gudmundur Kristjansson, Robert Sandnes - Matthias Vilhjalmsson - Lars-Jørgen Salvesen.

Solomon Owello kom inn for Ajer etter at midtbanespilleren måtte ut.

Ny sterk motstander

Mons Ivar Mjelde er klar på at Start møter et meget godt lag lørdag.

— Laget er minst like godt som Midtjylland, tenker jeg. De er gode, og har en bred og god tropp. Vi må jobbe ekstremt hardt for å matche dem, sier Start-treneren.

Start var gode defensivt i 1-0-seieren mot Midtjylland mandag.

— Jeg ønsker å se igjen det vi øver på i treningsarbeidet vårt. Angrepsspillet, og ikke minst det vi har hatt mest fokus på så langt, den defensive fasen, sier Mjelde.

Ballsikkert lag

— Hva kan du si om laget dere skal møte?

— Aalborg er et veldig ballbesittende lag. De er ikke så gjennombruddshissige, men har gode ferdigheter, stor bevegelse, og mange ballsikre spillere, sier Mjelde.

Start møtte Aalborg i Sørlandshallen i 2012. Da vant danskene 1-0. — Da ble vi egentlig rundspilt, sier Mjelde og smiler.

Lørdagens kamp mellom Start og AaB vises direkte på fvn.no. Avspark er kl. 19.00.