ÅRÅSEN: — Jeg var redd. Jeg visste ikke om han hadde noe i hånden eller hva som kom til å skje. Heldigvis dyttet han bare, og jeg fikk god hjelp av lagkameratene mine, sier Dennis Antwi til Fædrelandsvennen.

Han scoret sitt første eliteseriemål etter overgangen fra Jerv i sommer, men det er episoden etter målet som vil bli husket best.

Ghaneseren satt seg ned på kne rett foran Kanarifansen og pekte mot himmelen. Det skapte voldsomme reaksjoner og en supporter løp ut på banen og dyttet Start-spilleren.

Antwi fikk gult kort av dommeren etterpå.

Pedersen reagerte på dommeren

— Jeg visste ikke at det var Lillestrøm-fans. Jeg tenkte ikke over det i det hele tatt. Jeg ville bare feire mitt første mål, sier Antwi.

- Så du ville ikke provosere dem?

— Nei. Jeg ville feire målet, svarer Antwi.

Steinar Pedersen reagerte overfor dommeren etter at Antwi fikk gult kort.

— Jeg reagerte sterkt på det, men jeg fikk forklart reglene i pausen. Provoserer du fansen unødig skal du ha gult kort. Greit nok, men Dennis gjorde ikke dette med vilje eller for å provosere. Såpass godt kjenner jeg ham, sier Pedersen.

Start-børsen:

God bortekamp av Start

Start-spillere som kom ut av garderoben etterpå innrømmet at det ble spøkt om episoden i garderoben etterpå.

— Det er jo litt morsomt også. Han så bare at det var en haug av gule og svarte fans. Han trodde det var Start-fans, sier banens beste, Erlend Segberg.

Han og Andreas Hollingen vant midtbaneduellen i kampen.

- De var veldig gode , sier Pedersen.

— Min beste kamp på dette nivået. Særlig førsteomgangen er jeg fornøyd med. Det er gøy når vi klarer å spille ball som i dag, sier 18-åringen som har kommet inn på Starts lag i det som etter hvert er blitt en god periode. Start har syv poeng på de fire siste kampene.

— Vi har hevet oss offensivt de siste ukene. Det synes jeg er veldig gledelig, sier Start-trener Steinar Pedersen.

Start, som kun har kapret 16 poeng i år, rykket ned for flere uker siden, mens Lillestrøm må kjempe for å ikke slå følge ned en divisjon. Lillestrøm , Bodø/Glimt og Tromsø har alle 30 poeng. Stabæk ligger nest sist med 28 poeng.