Espen Hoff var med på hele treningsøkta tirsdag, men måtte ise ned akillesen etter økta på Sparebanken Sør Arena. Espen Hoff var med på hele treningsøkta tirsdag, men måtte ise ned akillesen etter økta på Sparebanken Sør Arena. Foto: Steffen Stenersen

Hoff sliter med en gammel akillesskade

Espen Hoff har fått kjenning på en tilbakevendende akillesskade, men håper å være hundre prosent til kampen mot Viking.

Etter treningen både mandag og tirsdag kunne man se Espen Hoff sitte med en ispose på beinet. Det er en gammel akillesskade som den rutinerte vingen har fått kjenning med.

  • Den er litt kranglete. Jeg spilte mye med smerter i den i fjor, men i år har den egentlig vært bra, sier Espen Hoff til Fædrelandsvennen.

Selv om han kjente på akillesen mandag, var man med på hele spilløkta på tirsdagens trening. Han tror ikke kampen mot Viking skal stå i fare.

  • Jeg håper ikke det. Jeg vil prøve å unngå å spille når jeg ikke er 100 prosent, for da går det sjelden bra, sier Hoff, som synes det er godt å være i gang igjen etter en kort ferie.

Mons Ivar Mjelde synes spillerne har respondert bra etter den ukelange pausen spillerne nå har hatt.

  • Økta i dag var ikke den beste kvalitetsmessig, men det er bra med trøkk. Vi har masse energi, og spillerne har lyst å gå ut og vinne, sier Mjelde.

Sett bort fra Hoffs skade er det få problemer å melde om før kampen mot Viking. Robert Sandnes fikk et ublidt møte med et kamerastativ, men var fort på bena igjen.

  • Man vet aldri hvordan en slik pause slår ut, så det blir spennende å se mot Viking, sier Mjelde.