Slik forklarer Hoff det røde kortet

Start-vingen var illsint på vei inn i garderoben.

KRISTIANSAND (fvn.no): — Jeg havnet i en løpsduell med Amin Askar og jeg kom på feil side av ham. Så ble jeg i overkant ivrig for å rette det opp igjen, og laget et helt greit frispark – ingenting å si på det. Jeg skal ikke uttale meg om at han er i en klar scoringsmulighet, men det er i alle fall ikke noe si på frisparket, forklarer Starts Espen Hoff i intervjusonen på Sparebanken Sør Arena etter mandagens 1-2-tap hjemme mot Sarpsborg 08. ## Virket ikke overrasket

Det var i kampens 40. spilleminutt at dommer Trygve Kjensli ga Starts Espen Hoff direkte rødt kort. Etter en Start-corner sendte Sarpsborg-keeper Duwayne Kerr en lang pasning i retning Amin Askar. Ballen spratt over dem begge, og Askar kom seg på baksiden av Hoff. Start-spilleren la en arm rundt kroppen på Sarpsborg-angriperen som gikk i bakken.

- Du virket ikke særlig overrasket over at det røde kom opp?

— Jeg visste at det var Håkon, Askar og meg. Derfor skjønte jeg at det var en mulighet da det ble blåst frispark, svarer Hoff.

Stolt av innsatsen

Han er fornøyd med hvordan hans medspillere klarte seg ti mot elleve.

— Alle hevet seg mye og prøvde å gjøre opp for mitt røde kort. De gjorde en flott jobb, og det er bare synd de ikke ble betalt for det, sier høyrekantspilleren, som mandag fikk sitt første røde kort i karrieren. Tidligere i sesongen fikk han to kampers karantene, men ble ikke utvist under kampen mot Sandefjord.

Starts målscorer Matthias Vilhjalmsson synes det var bittert at det ene poenget de hadde glapp i sluttminuttene – som mot Viking på 16. mai.

— Vi løp enda mer da vi var en mann mindre. Jeg er veldig trøtt nå, og det tror jeg alle de andre spillerne også er. Vi la ned en fantastisk innsats, men vi fikk det tøft ti mot elleve. Vi var veldig slitne til slutt, sier Matthias Vilhjalmsson.