Sander Svela (i midten) har signert for Start. Her med  utviklingsleder Alexander Øren (t.v) og sportslig leder Atle Roar Håland. Sander Svela (i midten) har signert for Start. Her med utviklingsleder Alexander Øren (t.v) og sportslig leder Atle Roar Håland. Foto: IK Start

Svela signerte for Start

18-år gamle Sander Svela har signert proffkontrakt med Start.

KRISTIANSAND: Den tidligere Randesund-spilleren Sander Svela (18) har bøttet inn mål for G16- og G19-laget de siste to årene. Nå har han signert proffkontrakt med Start, skriver klubben på sine nettsider.

Fra Randesund

– Sander kom fra Randesund IL for to år siden, sammen med tre andre fra sitt kull. Han har scoret mye mål helt siden han kom til klubben. Han er flink til å trene og gjøre de rette tingene for å utvikle seg videre. Derfor har han tatt store steg de siste årene, sier utviklingsleder Alexander Øren.

Han beskriver Svela, som nettopp fylte 18 år, som en veldig typisk nummer 9.

Spisstalentet Sander Svela er klar for Start. Foto: IK Start

Klassisk spiss

– Han er nok den mest klassiske spissen vi har i klubben, selv om han tidligere har spilt mye ving. Han ligger og snuser på offsidelinjen, og er god til å gå på løp. Så er han en veldig god avslutter, sier Øren.

Svela har signert en toårskontrakt med Start.

– Det er veldig gøy, og noe man har jobbet lenge mot. Det er jo en drøm, og samtidig viser det at klubben ser noe i meg, sier Sander Svela til iktstart.no.