— Det er på generelt grunnlag for tidlig med den type jobb for meg. Jeg har sagt til Fløy at det er uaktuelt, men utelukker ikke en sånn jobb på et senere tidspunkt, sier Marius Johnsen (33) til Fædrelandsvennen.

Den tidligere Start-spilleren ble foreslått av Tom Nordlie som Fløys nye hovedtrener i forrige uke. Nordlie hadde fått et tilbud av klubben, men takket selv nei til tilbudet tidligere i desember. I etterkant tok klubben kontakt med Johnsen. Før Nordlie var høyaktuell takket også tidligere Start-kaptein og TV2-ekspert Ole Martin Årst nei til jobben.

Har ambisjoner

— Vi jobber med trenerspørsmålet, vi håper å ha noe å si om ikke så lenge, sa leder av seniorstyret i Fløy Dagfinn Grastveit til Fædrelandsvennen torsdag.

Marius Johnsen har tidligere vært juniortrener i Vigør. Nå skal han trene gutter 5 og jenter 7 i klubben, der hans egne barn spiller. I tillegg jobber han med idrettselevene ved Kristiansand Katedralskole Gimle.

Han legger allikevel ikke skjul på at han har ambisjoner om å kunne jobbe med toppfotball.

— Jeg har aldri lagt skjul på at jeg trives i fotballmiljøet, men akkurat nå var timingen dårlig, sier Johnsen.

Start skal trolig ha ny assistent

I Start er de trolig på utkikk etter ny assistenttrener om kort tid. Robert Hauge, som har vært Mons Ivar Mjeldes assistenttrener, skal være høyaktuell for en jobb i Brann.

- Hva om de kontakter deg?

— Det er et spørsmål som for meg er tatt rett ut av luften. Jeg kan ikke svare på det nå, sier Johnsen, som fikk svært gode skussmål av Tom Nordlie.

— Han er veldig fotballfaglig dyktig og flink til å behandle mennesker, sa Nordlie.