Alejandro Castro og Start er enige om å avslutte kontrakten, ett år før den går ut. Det melder Starts hjemmeside.

25-åringen selv sier dette til costarikanske medier.

— Søndag spiller jeg min siste kamp for Brann. Samme dag er jeg ferdig i Start, fra 1.november er jeg fri spiller, sier Castro til avisen Los Legionaros.

Castro har i år vært utleid til Brann, uten å markere seg nevneverdig. Da Bismar Acosta ble solgt til 1.divisjonsklubben før sesongen ble Castro leid ut som en del av avtalen. Spissen har vært Starts dyreste spiller, og hadde i 2014 en inntekt på over én million kroner.

LYKKELIGERE TIDER: Alejandro Castro feirer Start-scoring i 2014-sesongen.

25-åringen ble presentert som Starts nye superspiss da han ble hentet til klubben fra Deportiva Saprissa for rundt én million kroner før 2013-sesongen. Han fikk spille mye under Mons Ivar Mjelde det første året, og scoret seks ganger på 29 kamper i eliteserien.Året etter fikk han det tyngre, og etter å ha vært involvert i sju Start-kamper det første halvåret, ble han leid ut til Sarpsborg 08 i slutten av juli.

Ute i kulden i Brann

I Bergen fikk Castro mye spilletid innledningsvis, men de siste månedene har han vært helt ute i kulden i 1. divisjonsklubben.

Etter det Fædrelandsvennen vet skal Brann ha vært nødt til å kjøpe Castro om han spilte over 15 seriekamper for Brann. Han har spilt 14. Tidligere i uken, da Brann bekreftet at de ikke ønsket Castro med videre, uttalte spissen seg i BT.

— Jeg har hatt en fin tid i Bergen, i en stor klubb. Første del av sesongen var bra for meg, der jeg scoret noen mål. I høst har det vært tøft, med konkurranse fra mange gode spisser, sa Castro.

Han har scoret to serie- og fire cupmål for Brann i år.

Fædrelandsvennen har prøvd å få tak i Castro torsdag, uten hell.