KRISTIANSAND (fvn.no): — Jeg er endelig tilbake, og i ordentlig trening igjen, sier Vikstøl.

Start-kapteinen ble hasteoperert i armen etter å ha fått infeksjon i et sår han pådro seg før oppgjøret mot Aalesund. Han har stått over de tre siste kampene.

27-åringen har den siste tiden trosset rådene fra legene på sykehuset, som har anbefalt ham om å holde armen mest mulig i ro.

— Espen Johnsen (Start-lege) har gitt klarsignal, og tror ikke det har noe å si om jeg trener nå. Såret har grodd fint mens jeg har trent alternativt og svettet, så det ser fint ut. Det er positivt, sier Vikstøl.

Rolf Daniel Vikstøl har stått over de tre siste kampene. Foto: Håvard Karlsen

Aktuelle mot Viking

Hollingen er også friskmeldt. Moldenseren, som har slitt med en skade i hoften, har bare startet åtte av 25 kamper i år.

— Det er kjempebra at Rolf Daniel og Andreas er med igjen, så får vi se hvordan de responderer på trening i løpet av uka før vi bestemmer oss hva vi gjør inn mot kampen mot Viking på søndag, sier Start-trener Steinar Pedersen.

Wichne ute

Start må klare seg uten Eirik Wichne mot Viking. Han fikk seg en hjernerystelse etter en hodesmell mot Haugesund, og trener alternativt denne uka.

— Det er synd for ham, men han må bare kontrollere iveren, sier Pedersen.

Chidiebere Nwakali har vært hjemme i Nigeria i begravelse, og er ventet tilbake på trening torsdag.

PS: Dennis Antwi soner for øvrig karantene i neste kamp. Han hadde tre gule kort for Jerv, og har fått to gule kort etter overgangen til Start.

Eirik Wichne fikk seg en smell i hodet i kampen mot Haugesund. Han trener alternativt denne uka. Foto: NTB scanpix