Ny kontrakt for Børufsen: – Betyr mye for meg

Han har jobbet hardt for å komme tilbake. Nå har Espen Børufsen fått belønningen i form av ny kontrakt.

Publisert:

Espen Børufsen på onsdagens Start-trening. Foto: Steffen Stenersen

  • Steffen Stenersen

– Jeg har en fin dialog med Start, så jeg regner med vi har noe klart innen relativt kort tid, sier Espen Børufsen.

Det sa Espen Børufsen til Fædrelandsvennen onsdag. Torsdag formiddag bekrefter Start at Børufsen har signert ny kontrakt med klubben han debuterte for i 2007.

Den opprinnelige kontrakten gikk ut september.

– Det er noe jeg har jobbet hardt for å få til, så jeg er veldig glad for at det ser ut som jeg blir med videre. Det betyr mye for meg, sier Børufsen.

– Jeg tror alle i og rundt klubben skjønner at det er det jeg helst ønsker, sier Børufsen.

Les også

Start-helten med gladmelding: – Lenge siden jeg har vært så positiv som nå

– Kampformen ikke helt der den skal være

Mot Viking 5. juli spilte han sin første offisielle kamp på nesten to år. Skader på skader holdt 32-åringen ute av spill. De siste månedene har han deltatt mer og mer. Denne sesongen har det blitt to kamper fra start, samt ti innhopp.

Nå håper han på mer.

Espen Børufsen har to kamper fra start denne sesongen. Her i aksjon mot Jonathan Lindseth og Sarpsborg 08. Foto: Christoffer Andersen

– Jeg synes det har vært progresjon hele veien, men det er ikke tvil om at jeg begynte på nesten bar bakke igjen. Så har jeg tatt steg for steg, selv om det ikke har gått like fort som jeg hadde ønsket. Jeg føler jeg har mer og mer å bidra med. Kampformen er ikke helt der den skal være enda. Formen er god, men jeg har ikke fått prøvd meg så mange kamper fra start, så det er selvfølgelig et mål nå, sier kanstspilleren.

– Lagt ned en enorm jobb

Venstrekanten er også en av posisjonene på Start-laget som er mest åpen akkurat nå, og Børufsen kan være aktuell for en startplass mot Kristiansund søndag.

– Han har lagt ned en enorm jobb, og nå ser det ut til at han blir med oss videre og at alt fungerer greit, sier Start-trener Joey Hardarson.

– Espen går inn i konkurranse der. Han gir oss en dimensjon som vi kanskje ikke har fra de andre med tanke på gjennombruddsløp, kraft og innlegg som han er god på. Det blir utrolig godt å ha ham med videre, fortsetter Hardarson.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. IK Start