Kristian Westgaard (t.h.) sammen med markedssjef Arne Simonsen i IK Start. Kristian Westgaard (t.h.) sammen med markedssjef Arne Simonsen i IK Start. Foto: Egil Olsen, IK Start

Ansatt som ny salgssjef i Start

Kristian Westgaard (44) er ansatt som ny salgssjef i IK Start.

KRISTIANSAND: 44-åringen kommer fra en stilling som salgskonsulent nybil hos Gumpens Auto Øst.

– Jeg er helt sikker på at dette er en god timing å komme inn på salgssiden i Start på. Jeg ser veldig store muligheter her, og gleder meg virkelig til å komme i gang, sier Kristian Westgaard til ikstart.no.

Westgaard startet sin yrkeskarriere på Westamarin, med fagbrev som platearbeider. Et par år senere gikk han til Strømmes Reklame.

Siden ble det noen år som butikksjef hos databutikken North Corporation, deretter bilselger for Gumpen og tilbake til Strømmes Reklame, der han var med å starte avdelingen i Oslo.

– Jeg var rundt og banket på dører og ba om kundemøter. Jeg jobbet med store bedrifter og fikk bygd en ganske god portefølje de to årene før jeg flyttet hjem. Da hadde jeg tre år til her hos Strømmes Reklame før jeg begynte i bil igjen, hos Gumpens Auto Øst, der jeg har vært de siste 11 årene, forteller den fotballinteresserte tobarnsfaren til Starts hjemmeside.

Han forteller om en positiv «drive» i klubben.

– Jeg har selvfølgelig veldig troa på at Start kan komme seg opp fra Obosligaen og tilbake i toppen av norsk fotball igjen. Det viste ikke minst kanonkampen mot Mjøndalen her i går.