Daniel Aase, Fædrelandsvennens fotballekspert. Daniel Aase, Fædrelandsvennens fotballekspert. Foto: Jim Rune Bjorvand

Aase om Start: – Det er det første jeg ville gjort!

Ny episode av podkasten FVN Fotball.

– Jeg tenker de trenger en Terje Marcussen-type, en som ikke nødvendigvis må blande seg i det sportslige. En som kan kommunisere ut mot folket og samarbeidspartnere. Start er en underholdningsbedrift. Det tror jeg de glemmer litt av og til, men det er det eneste de skal være. Noe folk kan bli dratt med av og få gode opplevelser. Hvis de ikke skjønner det er de ute på farlig farvann, sier Fædrelandsvennens fotballekspert Daniel Aase i denne ukas episode av FVN Fotball.

Denne uka har Start varslet nedskjæringer i administrasjonen og Kasper Skaanes har gått til Brann. I tillegg har det oppstått en diskusjon om ledelsen på Sparebanken Sør Arena.

– De trenger en kommunikator. En som driver opp engasjementet rundt klubben. Det kunne gjerne vært Even (Brandsdal) igjen. Men det er det første jeg ville gjort: «Vi skal ha en sjef. Han tar beslutningene i Start. Ferdig med det», sier Aase.

– Det bør være et klubbinitativ. Jeg er overrasket over at det ikke har kommet og at det ikke er et større tema før årsmøtet, sier Pål W. Jørgensen, sportsleder i Fædrelandsvennen.

Hør podkasten under. Husk at du kan finne alle Fædrelandsvennens podkaster her