I dag kommer beskjeden om at Mons Ivar Mjelde er ferdig som hovedtrener i Start. Utviklingssjef Bård Borgersen blir etter det Fædrelandsvennen vet mannen som skal lede laget ut sesongen. Med seg får han Start 2-trener Mattias Andersson.

Start-spillerne møtte som vanlig opp til morgenmøte kl. 08.30 i dag. Der fikk de beskjed om at mandagens trening var utsatt på ubestemt tid, og at mer informasjon ville komme i løpet av kort tid.

Trening utsatt: Start-spillerne har fått beskjed om at treningen mandag er utsatt på ubestemt tid. Her på vei inn i et møterom på Sør Arena mandag morgen. Foto: Kjartan Bjelland

Pressekonferanse mandagFysioterapeut Jørgen Rostrup var den eneste som kom ned i pressesonen etter møtet. Han skulle egentlig ha kjørt en kondisjonstest kl. 10.00, men fortalte at alt var satt på vent inntil videre.

Kort tid senere ble Fædrelandsvennen sendt ut i det lille presserommet ved siden av presseinngangen. Dette for at spillerne skulle få fred utenfor garderoben sin.

Litt over kl. 09.00 kom nestleder i Start, Tom Edvardsen. Han bekreftet at det vil bli holdt en pressekonferanse mandag morgen.

I møte med ledelsen

Både Mons Ivar Mjelde og Odd Berg er på plass på Sør Arena. De har sittet i møte med Start-ledelsen i morgentimene mandag.

Verken administrasjonen eller spillerne har fått vite hva som skjer med Mjelde ennå.

Klokken 11.00 gikk Start-spillerne til lunsj ikledd treningstøyet sitt. De visste fortsatt ingenting om når det blir trening mandag, eller hvem som kommer til å lede økten.