Det norske G18-landslaget er i Bulgaria, for å spille dobbeltkamp mot vertene der. I den første kampen mandag sto det 0-0 etter 30 minutter spill. Da bestemte dommeren seg for å avbryte kampen i noen minutter på grunn av kraftig lyn og torden. Det skriver Norges Fotballforbund på sin hjemmeside.

Etter en kort pause, tok det bare fire minutter før Kristoffer Ajer satte inn 1-0 for Norge. Birk Risa, som spiller for FC Köln doblet ledelsen etter 49 minutters spill, og Norge så ut til å gå mot en komfortabel seier.

Bulgaria ville det annerledes, scoret to kjappe mål etter 59 og 64 minutter, og kampen endte uavgjort.

— Vi slipper inn et mål på dødball, før de kommer inn i bakrommet og får 2-2, så det første timen er som sagt ok, men vi får oss en dyrebar lærepenge i forhold til å stå kampen ut og holde på ledelsen, sier G18-landslagstrener Eirik Horneland til fotball.no.

De to lagene møtes til ny kamp onsdag. Den har avspark kl. 17.00. PS: Kristoffer Ajer er Start-spiller fram til 10. juni. 17. juni reiser han til Celtic, og sesongoppkjøring med det skotske storlaget.