Starts costarikanske midtstopper Bismark Acosta fikk søndag en strekkskade på baksiden av låret i kampen mot Brann. Og MR-undersøkelsen viste bilder som ga dårlig nytt til Start-trener Mons Ivar Mjelde.

— MR-undersøkelsen viser dessverre at det er en strekk som holder ham ute av spill frem til sommerpausen, sier medisinsk leder i Start, Jørgen Rostrup, til klubbens hjemmesider.

At han er ute til sommerpausen vil si til og med 12. juni. Det betyr at Acosta mister følgende kamper: Sogndal (11. mai), Vålerenga (16. mai), Bodø/Glimt (20. mai), Odd (25. mai), Stabæk (1. juni) og Rosenborg (12. juni). Første kamp costarikaneren skal være tilbake til, er mot Lillestrøm 6. juli.

Det var midtveis i 1. omgang mot Brann at Acosta først fikk en føling på baksiden av låret. Der og da trodde de kun det var krampetendenser, men først midtveis i 2. omgang ble han byttet ut.

Dette betyr også VM-aktuelle Acosta mister sluttspillet i Brasil.

I tillegg til costarikaneren, er også Jesper Mathisen ute. Han håper å være tilbake i løpet av 1-2 uker. Fjorårets toppscorer i Start, Matthias Vilhjalmsson, er også ute resten av mai.