KRISTIANSAND (fvn.no): — Vi har en veldig hyggelig videresalgsprosent, så det er bra for klubben, sier Even Øgrey Brandsdal, administrerende direktør i Start.

Ernest Asante ble solgt til Stabæk for i underkant av én million kroner før 2015-sesongen. Der ble ghaneseren en umiddelbar suksess. I sin første sesong scoret han ti mål, og serverte 11 målgivende pasninger.

Denne sesongen står Asante bokført med to scoringer og tre målgivende på 20 kamper.

35 prosent videresalg

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til, får Start 35 prosent av videresalg. Det er kjærkomne penger til sørlendingens slunkne klubbkasse.

— Jeg håper de selger ham dyrt, sier Øgrey Brandsdal og ler.

TV2 erfarerat Asante er på vei til Nordsjælland. Da blir han i så fall lagkamerat med Mathias Rasmussen, som ble solgt for rundt fem millioner kroner til den danske klubben i juli.

Kan bli presentert i dag

Tipsbladet.dk sitter også på samme opplysninger om Asante og Nordsjælland. De skriver at ghaneseren skal erstatte Joshua John, som nylig ble solgt til Bursaspor. Ifølge nettstedet kan Asante blir presentert som Nordsjælland-spiller allerede i dag.

Stabæk har forsterket laget kraftig denne uka. Tirsdag ble det klart at den brasilianske yndlingen Alanzinho skal spille for klubben ut sesongen. Bærumslaget har også sikret seg Muhamed Keita, som har vært på lån fra polske Lech Poznan til Strømsgodset.