Jon Hodnemyr, Espen Børufsen, Matthias Vilhjalmsson og Gudmudnur Kristjansson er ute hele gjengen. Vi reiser med 16 mann til Stavanger, og vår jobb er å få maks ut av mannskapet, sier Start-treneren.

Børufsen har vært Starts beste spiller denne sesongen. Kantspilleren har hatt vondt i både kne og lår siden hjemmekampen mot Tromsø 3. mai.

  • Han tok MR-bilde torsdag. Vi må vente på svar på det, men vi tror at med en god treningsuke, vil han rekke neste kamp, sier Mjelde.

Vilhjalmsson fikk seg en smell like nedenfor kneet i første spilleminutt i oppgjøret mot Vindbjart i cupen.

  • Vi sparte han i Molde, men selv om vi gjorde det, ble det bare verre og verre, sier Mjelde.

Kan rekke neste kamp

Kaptein Kristjansson gikk av banen før pause mot Glimt. Han sliter med lysken.

Sistemann, Jon Hodnemyr, fikk seg en smell i hodet mot Molde, og var heller ikke med sist.

  • Disse som er ute, må vi bare jobbe hardt med for å få tilbake til Sarpsborg-kampen. Det er heldigvis åtte dager mellom de to kampene, så det er en reell mulighet for at alle kommer tilbake, sier Mjelde.

Start-treneren bekrefter at Lars-Jørgen Salvesen får sjansen fra start mot Viking.

  • Han gjorde nok et godt innhopp igjen mot Bodø/Glimt, og det er ingen tvil om at Lars-Jørgen kommer til å starte mot Viking, sier Mjelde, som håper å opprettholde sin knallsterke statistikk som trener i 16. mai-kampene.

Råsterk statistikk 16. mai

  • Jeg har aldri tapt som trener 16. mai, og jeg har ikke lyst til å gjøre det nå heller, sier Mjelde.

Start går også først i borgertoget 17. mai grunnet klubbens 110-årsjubileum.

  • Både følelsen man har, og de kommentarene man får, er litt annerledes om resultatet har vært bra, eller mindre bra. Jeg har vært med å tape som spiller 16. mai flere ganger, men ikke som trener. Det er jeg glad for, for det er kjekkest å vinne på en sånn dag, sier Mjelde.