BODØ (fvn.no): — Vi leverte en god førsteomgang, og startet også andreomgang bra. Så skjedde det noe jeg ikke har helt kontroll på. Plutselig tar Bodø/Glimt fullstendig over, sier Opdal.

Keeperen var knapt i aksjon før pause. De eneste gangene har kanskje ble litt svett, var da han plukket ned innlegg etter innlegg fra Glimt-spillerne, som trolig ble mer og mer frustrert over eget spill.

Rett etter pause måtte Opdal presse fram en redning i verdensklasse daen umarkert Alexander Jakobsen fikk avslutte fra kloss hold.

— Det var første gang de fikk litt trykk på oss. Etter det fikk de nesten utfordret oss hver gang de hadde ballen. Før det har de omtrent ingenting, sier Opdal, og rister oppgitt på hodet.

— Jeg forstår ikke at det plutselig kan skje, for de så fullstendig døde ut. Da tenkte jeg at "dette må vi klare å kontrollere inn"., legger han til.

Start-keeper Håkon Opdal. Foto: Jan Kåre Ness, NTB Scanpix

— Fullstendig karakterskifte

Det skjedde ikke. Først fikk Fitim Azemi heade inn 1-0 etter 60 minutter. Noen minutter senere handset Jens Skogmo innenfor 16-meteren. Ole Jørgen Halvorsen var sikker, og satte inn 2-0 fra ellevemeteren.

— Jeg skjønner ikke hva som skjer der. Det må vi nesten se litt på, for det er...

— Er det mulig å kalle det en kollaps?

— Absolutt. Fullstendig karakterskifte i kampen. Det er sjeldent du opplever at det snur sånn. Det der skjønner jeg ingenting av, sier Opdal.

Espen Børufsen i aksjon mot Bodø/Glimt. Foto: NTB SCANPIX

Hadde god kontroll

Espen Børufsen var Starts beste mot Glimt. Kantspilleren mener i likhet med Opdal at Start leverte en ganske god førsteomgang.

— Vi hadde god kontroll på Glimt, og trillet mye ball selv. Vi fikk det egentlig mye som vi ville selv, og det eneste som manglet var målet, sier Børufsen, som hadde et langskudd like utenfor rett før pause.

— Jeg hadde veldig god tro da jeg kom til inn pause, og gledet meg veldig til andreomgangen, sier han.

Den gleden skulle fort snu til fortvilelse.

— I løpet av to minutter kom det to mål. Vi var litt uorganisert i den perioden. Det første målet var brutalt, og så fikk de et billig straffespark. Det var synd, for vi var gode før det, sier han.