Start-talent har skrevet proffkontrakt: - Betyr veldig mye

Kristian Strømland Lien (17) får proffkontrakt etter å ha imponert i Start-drakten.

Publisert: Publisert:

Kristian Strømland Lien ble kåret til Starts beste spiller da G 19-laget tapte mot Odd i direktesendt NM-kamp i forrige uke. Foto: Henrik Gill

Start melder på sine nettsider at Lien har skrevet en treårskontrakt.

– Det betyr veldig mye. Det er først og fremst en anerkjennelse. Det viser at klubben har troen på meg, og at det tror jeg kan nå langt om jeg jobber hardt, sier Lien til nettsiden.

17-åringen fra Flekkefjord var i vinter med Start på treningsleir i Marbella, og har siden trent jevnlig med A-laget. Denne sesongen står han med fire mål på 16 kamper for Start 2.

Les også

Tidligere Start-spiller klar for Fredrikstad

– Han er en spiller vi har tro på at kan ta steget opp i A-stallen etter hvert. Han er en spennende angriper som har scoret mye mål som junior. Han har også gode holdninger, er seriøs og dedikert med tanke på å utvikle seg videre, sier operativ sportslig leder Atle Roar Håland.

Liens største styrke er fysikken, noe som imponerte daværende Start-trener Kjetil Rekdal i vinter.

– Den er ganske rå, sa Rekdal den gangen.

– Jeg har alltid hatt fysikken, og har alltid vært høy. Så har jeg vært god på styrketrening. Det har alltid vært en ting som har vært viktig for meg. Men de store guttene har litt på meg enna, sa Lien til Fædrelandsvennen i vinter.

Publisert: