KRISTIANSUND — JERV 0-2

Alexander Lind avgjorde kampen mellom Jerv og Kristiansund med scoring etter 85 minutter. Spissen avsluttet via tverrliggeren og i mål etter forarbeid av Dennis Antwi. Samme Lind doblet ledelsen på overtid til 2-0 etter at Conny Månsson var på bærtur.

Første omgang var så jevn og tett som de fleste hadde spådd før kampen. Begge lag hadde sine muligheter på dødballer. Henrik Robstad og Glenn Andersen var bare centimeter fra å forlenge et frispark fra dypet i mål.

Alexander Lind og Jerv jubler hemningsløst etter scoring. Foto: Herman Folvik

For KBKs del var Espen Næss Lund og Dan Peter Ulvestad skumle på to dødballer, mens Karamoko Bamba var et uromoment konstant for Jerv-forsvaret. Kristiansund satset tungt på kontringer ved siden av dødballer, noe som gjorde at Jerv måtte lage flere frispark. Tre Jerv-spillere fikk gult kort av Tommy Skjerven før hvilen.Kristiansund skapte to gode sjanser etter hvilen fra distanse. Liridon Kalludra og Jonas Rønningen var begge nære, men ingen av skuddene traff målet til Knutsen. Alexander Lind skaffet frispark til Jerv foran mål fra 20 meter. Skuddet til Nils Petter Andersen gikk rett i blokka, dessverre for Jerv.

Jerv styrte mye av banespillet i andre omgang, men slet med å komme gjennom det tette forsvaret til Kristiansund. Bamba forsøkte seg med et tungt skudd etter 75 minutter, men Øyvind Knutsen reddet forsøket. Henrik Robstad fikk også en sjanse etter 80 minutter. Månsson stoppet imidlertid backens forsøk.

Kristiansund — Jerv 0-2 (0-0)