VINDBJART – START 4-0 (0-0)

VENNESLA (fvn.no): — Vi tapte 0-4 og ble så til de grader pissa på. Det er ikke så mye mer å si om denne kampen, sier Ajer etter at Starts cupeventyr var over.

Onsdag virket som det var Start som var 2. divisjonslaget – ikke Vindbjart.

— Jeg forventer at alle går i seg selv etter en slik kamp. Alle bør være ekstremt forbannet og skuffet. Alle var dårlige i dag, sier 17-åringen.

- Nummer to i alt

Start-trener Mons Ivar Mjelde var heller ikke nådig i beskrivelsen av sitt lag på Moseidmoen.

— Vi var nummer to i alt. Nummer to i duellspillet, nummer to i å løpe mest, nummer to i å behandle ballen. Det er rett og slett ikke godt nok. Vi tapte mot et bedre lag i dag, sier Mjelde, og legger til:

— Om Vindbjart løper like mye i serien som de gjorde i dag, og vil like mye, så vinner de denne divisjonen.

Alle fire i andre omgang

Mot slutten av 1. omgang gjorde Start-keeper Ingvar Jónsson en svært god redning som gjorde at begge lag gikk målløse inn i garderoben.

Men etter hvilen var det kun ett lag på Moseidmoen-gresset. Først fikk Vindbjart straffe som storscoreren Øyvind Gausdal satte midt i mål.

Deretter tok det kun et par minutter før ballen lå i Start-nettet igjen. Daniel Aase slo en perfekt dødball som Christian Follerås stanget i mål. Midt i 2. omgang avgjorde Gausdal langt på vei kampen da han satte inn sitt andre mål for kvelden. Og med ti minutter før slutt fastsatte innbytter Thomas Zernichow resultatet til 4-0 for vertene.