Natt til tirsdag ble Jesper Mathisen og Trine Mjåland foreldre til en gutt.

— Alt har gått greit. Det skjedde 00.46 natt til tirsdag for å være veldig nøyaktig. Mor og barn har det veldig bra. Det er kjempestemning på sykehuset, sier nybakt pappa Jesper Mathisen til Fædrelandsvennen.

Han og friidrettsutøver Trine Mjåland ble foreldre for første gang.

— Jordmødrene og Trine får tier på børsen. Det er uvirkelig, men en fantastisk opplevelse. Jeg våknet i dag og tenkte at nå er jeg pappa. Nå begynner det, sier Mathisen.

Hedrer Svein Mathisen

Paret har valgt å oppkalle den nyfødte gutten etter Start-legenden Svein Mathisen, Jespers far.

— Vi føler det er en fin måte å hedre en person som har betydd mye for oss begge. Vår Svein får aldri møte min pappa, men han bærer navnet og minnene videre, sier Mathisen og legger til:

— Så får vi bare håpe han har arvet høyrebeinet til bestefaren, venstrebeinet til faren og farten til mora.

Jesper Mathisen er fortsatt under kontrakt med Start, men har de siste to årene vært skadet. Trolig er fotballkarrieren over. Trine Mjåland norgesmester på 800 meter. Hun har hatt et mål om å kvalifisere seg til OL i Rio til sommeren, men etter at hun ble gravid har hun uttalt at OL til sommeren vil være en bonus.

— Det er en motivasjon, men med tanke på graviditeten må jeg også være litt realistisk. Jeg har tross alt ennå ikke løpt under OL-kravet i karrieren, sa Mjåland til Fædrelandsvennen i desember.