VIKING-START 1-0

Etter klabb og babb i Start-feltet fikk unggutten Martin Hummervoll en enkel oppgave med å sette inn seiersmålet i søndagens treningskamp mot Start. Aftenbladet vet at det har vært snakk om et mulig utlån for Hummervoll til Sola Fotball i kommende sesong. Hovedpersonen selv sier han ønsker å bli værende i klubben.

— Jeg vet ikke helt hvordan det blir enda. Jeg har lyst til å bli, men vil samtidig spille på et høyere nivå enn andrelagsfotball. Det er veldig usikkert, men jeg ønsker jo å bli værende i Viking, sier Hummervoll til Aftenbladet.

Etter at Start-forsvarer Jon Ole Reinhardsen nærmest upresset rotet bort ballen i eget felt, var det bare for Hummervoll å ekspedere ballen i nettmaskene. Det var dermed en fornøyd målscorer å spore etter kampslutt.

— Jeg får et innlegg fra kanten, og keeperen er usikker på om han skal gå ut eller ikke. Det skaper usikkerhet i feltet, og forsvarsspilleren mister ballen. Da er det bare å sette den inn. Rett mann på rett sted, oppsummerer Hummervoll, som likevel ikke var veldig imponert over eget lags spill.

— Vi spiller litt rufsete i dag. Det går litt opp og ned, men det var godt å ta seieren, sier Hummervoll.

Også Viking-trener Kjell Jonevret var fornøyd med det han så av Hummervoll.

— Martin er en spiller som lager mye mål. Det var flere unggutter på banen i dag, og jeg synes de klarer seg bra. Det var fint for ham å få scoringen, sier Viking-treneren.