16-åringen kom til Start fra Giv Akt i fjor sommer, og gikk rett inn i treningsgruppa til Start 2. Midtbanespilleren, som har flere G16-landskamper, er nå ferdig i klubben. Det bekrefter utviklingssjef i Start, Bård Borgersen, som synes det er leit at klubben må slippe stortalentet.

— Behrouz var en spiller vi ønsket å satse på. Jeg håper han blir å finne i Start på et senere tidspunkt, sier Borgersen.

- En voldsom drive

Om kvalitetene til Habib sier han følgende;

— Han har en aggressivitet og en vinnervilje som ingen andre har, og som er veldig bra. Det ser man ofte på de som blir best. Han har en voldsom drive til å vinne hver eneste pasningsøvelse, trening og kamp, sier Borgersen.

MK-trener Morten Halvorsen visste at Habib var på vei hjem, og ser ikke bort fra at 16-åringen blir å finne i 3. divisjonsklubben kommende sesong.

Aktuell for MK

— Han er selvfølgelig hjertelig velkommen til oss, sier Halvorsen.

Dersom Habib velger å spille for MK, blir han en del av den nye generasjonen med unge og lovende spillere i klubben.

— Han vil bli en fin og verdifull tilvekst. Han har trykk og punsj, noe som er kjærkomment i vårt lag, sier MK-treneren.

Fædrelandsvennen har foreløpig ikke lyktes med å få tak i Habib tirsdag.

Til Starts hjemmesider sier Habib følgende:

— Jeg synes det er veldig trist å forlate klubben, men sånn ble det dessverre. Jeg har fortsatt en drøm om å bli fotballspiller så jeg håper jeg får spille på Sparebanken Sør Arena igjen, om jeg blir motspiller eller medspiller er ikke så viktig. Ellers vil jeg takke alle trenere og spillere for den tiden jeg har hatt i Start. Det er et fantastisk miljø i klubben.