— Det blir veldig gøy om vi får spille sammen, sier Lars-Jørgen Salvesen.

Dennis Antwi har karantene mot Viking, og Steinar Pedersen har dermed drillet Salvesen sammen med Lasse Sigurdsen på treningene denne uka.

— Vi har ikke fått laget ennå, men jeg håper det blir sånn, sier Salvesen.

De to unge, lokale spissene har virkelig funnet tonen på Start 2 de siste kampene. Salvesen fra Hellemyr har scoret seks mål på to kamper, mens Sigurdsen fra Flekkerøy har ni scoringer på fire kamper.

— Vi har spilt mye sammen i det siste, og jeg føler vi fungerer bra sammen, sier Salvesen, som også hadde to målgivende til Sigurdsen da Jerv 2 ble banket 7-1 for noen uker siden.

— Spesielt mot Jerv skapte vi mye. Vi har ulike dimensjoner i spillet begge to, og sammen føler jeg vi kan fungere veldig bra, sier Salvesen.

Lars-Jørgen Salvesen har scoret seks ganger på sine to siste kamper for Start 2. Foto: Håvard Karlsen

Mye glede i Start-troppen

Sigurdsen scoret sitt første mål i eliteserien da han endte Starts rekke uten seier da de slo Haugesund 1-0 søndag. Flekkerøy-gutten gleder seg til å få startet en kamp på øverste nivå igjen. Forrige gang var mot Sarpsborg 08 på Sør Arena 24. april.

— Det blir gøy det, sier Sigurdsen.

— Hva tenker du om å spille sammen med Lars-Jørgen Salvesen?

— Vi har spilt mye sammen på Start 2, og gjort det bra der. Selv om det blir på et høyere nivå nå, så tror jeg vi kan overføre samspillet dit, sier Sigurdsen.

— Jeg skal i hvert fall ta med meg selvtilliten, og det jeg har gjort på Start 2, inn til Viking-kampen, legger 19-åringen til.

- Hva har seieren mot Haugesund gjort med spillergruppa?

— Vi har fått mye motivasjon og selvtillit i gruppa, og det er mye glede. Jeg tror vi kan gjøre det bra i Stavanger, sier Sigurdsen.

Ni ganger har Lasse Sigurdsen scoret på sine fire siste Start 2-kamper. Foto: Håvard Karlsen

— I klar stigning

Steinar Pedersen vil ikke si så mye om laget han tenker å sende på banen mot Viking.

— Lasse har scoret veldig mange mål i det siste, og han kom inn og gjorde det sist også. Han har vært i klar stigning den siste perioden. Vi får se hvordan vi velger å løse det, sier Start-treneren, som selvsagt har sett kampene til Start 2 med de to ungguttene på topp.

— De har funnet tonen der, men eliteserien er et helt annet nivå, sier Pedersen.

Lasse Sigurdsen scoret 1-0-målet da Start tok sin første seier på 39 kamper i eliteserien søndag. Nå gleder han seg til å spille på topp med Salvesen når Start jakter skalpen på Viking. Foto: NTB SCANPIX

Han må også klare seg uten Eirik Wichne søndag. Han fikk seg en hjernerystelse mot Haugesund, og har trent alternativt denne uka. Andreas Hollingen og Rolf Daniel Vikstøl er tilbake i full trening, men begge starter trolig på benken mot Viking søndag.

Chidiebere Nwakali var tilbake i Kristiansand onsdag kveld, og har vært med de siste to dagene.

— Det handler om å se hvordan vi komponerer laget. Det er flere spillere som er på vei tilbake, etter å ha vært ute en periode. Det er også spillere som har fått sjansen, som har prestert bra, sier Pedersen.

Sannsynlig Start-lag (4-4-2): Håkon Opdal - Jens Skogmo, Tapio Heikkilä, Alex De John, Henrik Robstad - Robert Sandnes, Erlend Segberg, Chidiebere Nwakali, Espen Børufsen - Lars-Jørgen Salvesen, Lasse Sigurdsen.

PS! Kampen mellom Viking og Start har avspark kl. 20.00, og vises på TV2 Zebra.