UTE: Espen Hoff er skadet og spiller ikke mot Fram Larvik. UTE: Espen Hoff er skadet og spiller ikke mot Fram Larvik. Foto: NTB scanpix

Hoff: - Dette er en kamp jeg gjerne skulle spilt

Espen Hoff er skadet og går glipp av kampen i hjembyen, mens Kristoffer Ajer starter mot Fram Larvik. Sjekk Start-laget her.

— Det er kanskje noen som tenker at en 34 år gammel mann som har spilt fotball alt for lenge er glad for å sloppe en slik kamp som denne. Slik er det ikke. Denne skulle jeg gjerne spilt, sier Espen Hoff til Fædrelandsvennen før møtet med Fram Larvik i hans hjemby Larvik.

Hoff er egentlig Larvik Turn-gutt og skulle gjerne vært med på å sende den gamle erkerivalen Fram ut av cupen.

Det får han ikke mulighet til på grunn av en vond akillessene. Start har flere fravær, men kan glede seg over at Kristoffer Ajer er tilbake etter fingerbruddet i forrige hjemmekamp mot Sarpsborg 08. Han starter på midtbanen. Verdt å merke seg er at Eirik Wichne er flyttet opp på høyrekanten, mens Mathias Rasmussen får spille i sin favorittposisjon bak spissen Lasse Sigurdsen. Alex DeJohn starter som høyreback.

Her er Start-laget mot Fram Larvik:

Sean McDermott - Alex DeJohn, Tapio Heikkilä, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad – Eirik Wichne, Kristoffer Ajer, Chidiebere Nwakali, Espen Børufsen – Mathias Rasmussen, Lasse Sigurdsen